Pokazujemy Centrum Misji K&M (25.10.2009)

Zapraszamy do komentowania nowości, pojawiających się na stronie knights.sztab.com.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Toczek
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Toczek »

@rTeq pisze:My, Polacy, i tak jesteśmy zbyt leniwi na granie w KaMa.
Nie jest to wina lenistwa, lecz innych bardziej wartych uwagi zainteresowań. Tak jak z kobietami - niektórym facetom szybko się nudzą...
@rTeq pisze:Im później powstanie Centrum Misji, tym KaM będzie mniej popularny, tym mniej osób będzie grało i tworzyło nowe misje.
A tu się zgodzę.
Razem ze śmiercią K&M'a skona ostatecznie cały ten serwis. A moją teorię, że K&M to przeżytek potwierdza postawa lucbacha i jego partnera, po których w ogóle nie widać żeby chcieli jakoś reanimować te zwłoki...
http://farmersi.pl - polecam wszystkim, którzy cenią sobie wymagającą myślenia rozgrywkę na poziomie.
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kuba11100 »

@rTeq pisze:My, Polacy, i tak jesteśmy zbyt leniwi na granie w KaMa. Zresztą większość użytkowników tego forum w KaMa nie gra już od dość długiego czasu (sam biję rekord - ostatnio Rycerzy i Kupców włączałem 3 tygodnie temu).
Na Polaków winy nie zrzucaj, nasza społeczność KaMowa jest jedną z większych. ;-) Jak na starą, mało znaną grę - nie jest źle, chociaż wyraźnie widać, że z biegiem czasu ruch na forum spada. Rekord 49 użytkowników jednocześnie (o ile nie był przygotowany)... chyba nie zdarzyło mi się jeszcze widzieć 10 na raz.

Jakiegoś wielkiego przypływu aktywności po uruchomieniu centrum się nie spodziewam. W końcu to tylko bardziej uporządkowany indeks misji.

No, i jeśli mam liczyć, kiedy ostatnio grałem w KaM... Jeśli nie liczyć gry w celach testowania SR3 lub czegokolwiek innego - to daleka przeszłość.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Joker »

Siedem wyrazów wywołało takie zamieszanie... Spytałem tylko Co z centrum misji, a nie z Polakami i aJć nie chcę mi się tego czytać... :roll:
lucbachu odezwij się!!! :o :o :o
krzysiek000
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: krzysiek000 »

Post do usunięcia
Ostatnio zmieniony 29 lip 2010, 12:23 przez krzysiek000, łącznie zmieniany 1 raz.
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Internauci nie są tu dla forum, a dla gry. Zarejestrowanych ludzi miejsce to wita około 10 dziennie, gości około 25. W konkursie bierze udział przynajmniej dwa razy tyle osób. Centrum misji jest poza-forumową sprawą, przyciągnie osób tyle, na ile przydatne się okaże. Nie jest dla podbicia licznika, a zaspokojenia potrzeb.
Awatar użytkownika
lew2007
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lew2007 »

Jak zwykle ludzie się mylą po pierwsze to chyba tylko wy skończyliscie grać. Jestem na swieżo "informowany" o tsanie graczy i khal ma racje.Ostatnio na Kam az 1052 osoby narzekały że nie ma skąd kupić i pobrac xD.Więc raczej osoby bardziej szukaja tej gry niż nie chca grac. A co się tyczy spraw map itp. że nie ma kto tworzyć (wina lucbacha niestety) poniewaz mam 800 mapek ( z tego 10 jest kampani. Moje jest tylko 5 map) które czekają tylko na to aby je ludzie wyświetlili.
Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Joker »

lew2007 pisze: khal ma racje.
Zgadzam się... khal ma racje! :usmiech:
Awatar użytkownika
lew2007
Użytkownik Forum
Kontakt: