[nowe misje] Alanbach
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
krzysiek000
- Użytkownik Forum
Dzięki Krzysiu
Z racji, że bardzo mnie zmotywowały wyniki najnowszej ankiety misji od jakiegoś czasu trwają prace nad moją nową kampanią. To dopiero początki, ale już oficjalnie mogę się tym z wami podzielić
Część druga "Tajemniczej Wyprawy" nosi nazwę "Tajemnicza wyprawa II - powrót Króla" (The sercet escapade - the return of the King)
Tym razem kraj w większości zdominowany będzie tak nielubianą przeze mnie zimową scenerią. Król wraca do kraju napotykając po drodze nowe przygody - musi stawić czoła tajemniczym górom, w których bezpowrotnie zaginęło wielu śmiałków.
Jakież zasadzki i nowe scenerie czekają tam na nas????
Obrazek promo:

KAM: the secret escapade II - the return of the King
Z racji, że bardzo mnie zmotywowały wyniki najnowszej ankiety misji od jakiegoś czasu trwają prace nad moją nową kampanią. To dopiero początki, ale już oficjalnie mogę się tym z wami podzielić
Część druga "Tajemniczej Wyprawy" nosi nazwę "Tajemnicza wyprawa II - powrót Króla" (The sercet escapade - the return of the King)
Obrazek promo:

KAM: the secret escapade II - the return of the King

-
krzysiek000
- Użytkownik Forum
-
krzysiek000
- Użytkownik Forum
Krzysiu generalnie zajmuję się na co dzień bardziej muzyką
ale grafika w każdej postaci to moje hobby. Tak więc kombinuje sobie tak od podstawówki. Kursy nie są nikomu potrzebne - tak twierdzę (sam nauczyłem się z... internetu!
).
Teraz jest wiele tutoriali (np. niedawno nauczyłem się grać na flecie poprzecznym oglądając tutoriale na Youtubie. Jedynie odpowiednie dmuchanie pomogła mi ustawić kolezanka a reszta to Youtube)
zachęcam!
Teraz jest wiele tutoriali (np. niedawno nauczyłem się grać na flecie poprzecznym oglądając tutoriale na Youtubie. Jedynie odpowiednie dmuchanie pomogła mi ustawić kolezanka a reszta to Youtube)