Moja strona

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz

Czy podoba ci się moja strona?

Czas głosowania minął 24 sty 2013, 17:41

Tak
1
11%
Nie
4
44%
Nic specjalnego
1
11%
Może być
2
22%
Nie wiem
1
11%

Liczba głosów: 9

Awatar użytkownika
fanTSK
Użytkownik Forum

Moja strona

Odpowiedz z cytatem

Post autor: fanTSK »

Masz kp500 cookie lub PSP, chcesz je przerobić?
Moja strona jest dla ciebie.A przy okazji sprzedaż powierzchni reklamowej!
http://beznick23.opx.pl
Tak jak wyżej.Wszystko zwięźle, prosto i logicznie.Wszystko co chcesz wiedzieć o przeróbce PSP i Lg kp500 cookie.
Mam jeszcze prośbę:jeśli znacie kogoś kto prowadzi małą firmę lub dużą i potrzebuje reklamy, niech zajrzy na moją stronę!Tanio sprzedaję powierzchnię reklamową.Nie zapomnijcie wspomnieć że jeśli ktoś chce kupić reklamę na dłużej niż 80 dni, niech się skontaktuje na maila w sprawie zniżki :D .
mail: beznick23@interia.eu
adres strony: http://beznick23.opx.pl
Ostatnio zmieniony 02 maja 2010, 18:23 przez fanTSK, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Obrazek
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Rozumiem, dla kolegów za darmo jakiś baner reklamowy na stronkę. :)
Nawigacja strony ciut niedopracowana, menu słabo rzuca się oczy, reklamy zakrywają za dużo rzeczy, rozmieszczenie tekstu jest nieestetyczne. Myślę, że na razie bez wiwatów, ale wszystko da się poprawić. Działaj! Potem reklamuj.
Awatar użytkownika
Knecht
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Knecht »

Ja bym pobawił się trochę więcej z CSS , i skryptami , zmienił kolorystykę i poprawił stronę główną bo trochę mało tam detali , ale tak to ok .
Awatar użytkownika
fanTSK
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Co do reklamy mojej mogę zmienić, ale serwer prv.pl narzuca też swoją reklamę :(
a tak w ogóle to dopiero zaczynam
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Knecht
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

A jakim programem to robisz ja zazwyczaj używam PSPAD albo Zajączka
Awatar użytkownika
fanTSK
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

WebSite X5 :oops:
Zlikwidowałem część o kp500 bo w części skopiowana
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Knecht
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Powiem ci tak , żeby coś wyszło porządnie , musisz poświęcić dużo czasu i starać się aby wyszło jak najlepiej . Teksty skopiowane to normalka jeżeli nie chce ci się pisać , ale jeżeli chcesz aby twoja strona była jedyna w swoim rodzaju musisz zrobić wszystko sam praktycznie od zera .
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kuba11100 »

Oj, nie do końca:
http://beznick23.opx.pl/kp500.html
BTW, kopiując czyjś tekst/cokolwiek innego dowiedz się, na jakiej jest licencji lub poproś autora o zgodę na umieszczenie go na własnej stronie. Oczywiście dodaj też informacje o nim; chyba nie muszę mówić, jak chamskie jest podpisywanie się własnym nazwiskiem pod cudzym tekstem.

Nie nastawiałbym się na zarobek, patrząc chociażby na treść i popularność. (i zawalenie resztą upierdliwych reklam od hostingu)

Sam wiele w webmasteringu nie siedzę, ale powiem, co myślę.

Ogólnie, strona jest zrobiona dość niechlujnie. Uwagę zwraca na siebie już niepasujące kolorystycznie menu. "Piotr beznick" na głównej też brzmi dziwnie. W tematyce też nie siedzę, ale WYRAŹNIE WIELKIMI CZERWONYMI LITERAMI pisałbym tylko ekstremalnie ważne rzeczy, np. że błędne wykonanie instrukcji grozi uszkodzeniem sprzętu, kalectwem lub śmiercią. Oczywiście, nie bronię wyróżniania ważnych treści.

Nie wiem też, jakie masz ambicje. Czy zależy Ci głównie na treści, czy chcesz zbudować własny styl dla strony itp.. Jeśli tego drugiego Ci się nie chce - możesz użyć jakiegoś CMS-a (dla bardzo małych stron się nie opłaca, poza tym wymaga więcej funkcji od serwera, chociaż w tych czasach to nie problem), dobierz dobry styl, ale o zawartość, treść i ich poziom musisz zadbać sam. Bez tego strona nie będzie popularna.
Oczywiście, jeśli chcesz, możesz tylko zbierać teksty innych.

I mimo wszystko unikałbym WYSIWYG-ów, tworzony przez nie kod często jest niezoptymalizowany, nieczytelny i wiele się z nich nie nauczysz. Sam używam Notepad++ (dla Windows) i Bluefish (chyba też jest wersja pod Windowsa). Tak, mało umiem, ale mimo to robię większość od podstaw.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Odpowiedz