[nowe misje] Dark Lord
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
Bo English users forum - jak sama nazwa wskazuje - jest po to, żeby rozmawiać tam właśnie po angielsku.Joker pisze:Hmm Dlaczego my jak piszemy na English User forum musimy pisać po angielsku? A jak Anglicy piszą na naszych tematach.. Piszą swoim językiem..?
Jeśli zaś obcokrajowcy chcą powiedzieć coś ważnego w polskim temacie, lepiej, niech napiszą to po angielsku, niż używają do tego translatorów - nawet angielski tekst napisany przez kogoś, kto słabo zna język jest bardziej zrozumiały od dziwnej składni automatów.
- Michailoff
- Moderator
The Dark Lord pisze:http://www.yuntaa.com/FileManager/Downl ... 144FB7B71E
This is the latest version of my campaign, with the briefings and messages in Polish. I don't remember if a lot has changed compared to the version on Lewin's website. I don't think it has. But if you like your own language, it might be worth it.
Maybe I will finish your campaign again... Obviously without the millitary production
But usually I prefer english versions of all games. Could you give me the correct link, Dark Lord? Please ;P
Crimson (king) Michailoff
- The Dark Lord
- Użytkownik Forum
Hm, the link on my website doesn't work anymore... I'll have to check that. I guess you could download the Polish version, but not use the .lib files. Just use the mission and map files.
Also, I've been working for 99273478990 years on a new campaign (10 missions), but I just can't seem to finish the last mission. I'll let you know when I release it (I might create a new topic for it).
Also, I've been working for 99273478990 years on a new campaign (10 missions), but I just can't seem to finish the last mission. I'll let you know when I release it (I might create a new topic for it).
- Michailoff
- Moderator
All right - Don't be hurry and make the missions quietly - it's must be very hard - like mission 16 in TNL.The Dark Lord pisze:Also, I've been working for 99273478990 years on a new campaign (10 missions), but I just can't seem to finish the last mission. I'll let you know when I release it (I might create a new topic for it).
Crimson (king) Michailoff
The Dark Lord pisze:Hm, the link on my website doesn't work anymore... I'll have to check that. I guess you could download the Polish version, but not use the .lib files. Just use the mission and map files.
I think that most of us wait for your release but like Michailoff said don't rush - quality > quantity. ; )
- The Dark Lord
- Użytkownik Forum
- BartekKowary
- Użytkownik Forum
siema. sciągnąłem TNL, zagrałem 15. misji a 16. nie wiem ja uruchomić. próbuje, podmieniam, zamieniam te pliki i nie ładuje sie... mam plik misji smission2 a do tego plik mapy Missie16.map. mam jeszce zciągnięte, chyba z lewina plik mission16 i save16.map. jak próbuje podmienić za 16 misje TSK to wyskakuje raport o błędach. A jak zmeniam nazwę i podmieniam za 2 TSK też nie wychodzi, za poj. misję tak samo. Proszę o pomoc.
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
Zdaje mi się, że któryś z moderatorów nieumyślnie wydzielił część postów (kliknął w kropkę na końcu?).
Pokrótce powtórzę: poszukaj w paczce pliku readme - zwykle w nim są instrukcje; jeśli mimo to nie działa - otwórz misję w edytorze i sprawdź ścieżkę do mapy, już mi się zdarzyło, że w readme była podana błędna.
Jeśli readme jest po angielsku i to jest problemem - http://translate.google.com/
Pokrótce powtórzę: poszukaj w paczce pliku readme - zwykle w nim są instrukcje; jeśli mimo to nie działa - otwórz misję w edytorze i sprawdź ścieżkę do mapy, już mi się zdarzyło, że w readme była podana błędna.
Jeśli readme jest po angielsku i to jest problemem - http://translate.google.com/
Mialem dokladnie taki sam problem z 16 TNL jak BartekKowary jakis rok temu i nie ukrywam ze dalej pragnalbym dokonczyc te kampanie bo szukam prawdziwego wyzwania a slyszalem ze 16 misja takim jest. Gdyby ktos ogarnal ten plik z ta misja i go wrzucil tu w temacie czy cos to bylbym wdzieczny. Sam juz nie mam pomyslow jesli chodzi o ten temat, a w skryptach czy cos nie umiem grzebac bo co tutaj duzo mowic po prostu sie na tym nie znam.