Rusza konkurs świąteczny z układanką! (19.12.2010)

Zapraszamy do komentowania nowości, pojawiających się na stronie knights.sztab.com.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Karol
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Karol »

Ułożone :) Wysłane :) łatwe około 10 minut mi zajęło :)
Życzę wszystkim Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku :)
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Mixxer5 pisze:10 minut temu skończyłem. Fajne, ale za proste. Właśnie mnie naszła taka myśl- czy ta "dowolna gra" na GOGu to może być np. Wiedźmin 2? Domyślam się, że raczej nie... Ale mam gorączkę, to i dziwne pomysły mi przychodzą do głowy :D
Chłopaki, gra musi być w katalogu (użyjcie wyszukiwarki). Zwycięzca otrzymuje specjalny kod, który wpisuje przy zamawianiu gry i wtedy może pobrać ją za darmo. Kod przekaże Wam sam Łukasz Kukawski z gog.com, udzieli również przydatnych wskazówek.

No i jestem pod wrażeniem ilości i tempa zgłoszeń! Dzięki!
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
Wubek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Wubek »

Chytrzy sztabowi rycerze niesztampowo zaszarżowali szaleńczym tempem w pogoni za krwawoczerwoną łuną potajemnie spreparowanego podarunku, ukrytego za przytłaczająco dużą ilością szorstkich strażników - przepisów*.
Któż będzie pierwszy, któż się przebije, kogo Khelben w zaułku pobije, kogo na podium łaska wyniesie lucbaska**?
Oponenci, strzeżcie się - Wubczasty zmierza po trofeum! :smiesne:
*przepisów, tu: zasad gry
**to nie jest literówka, to jest przydawka.

A na poważnie, to mam nadzieję, że w końcu mi się uda coś wygrać : D
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

I koniec konkursu. Czekamy wyników. :)
Zwerbowałem ostatnie dwie drogie gapy - Kamyka i Mullena - by wzięli udział w ostatnich chwilach tętnienia układanki. Czyli dwóch kamratów do kartonu losów więcej. Wszak konkurs KaM bez Kamyka nie jest konkursem KaM, zaś obecność mości Mullena jest bardziej niż nieodzowna. :)
Odpowiedz