Życzę wszystkim Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku
Rusza konkurs świąteczny z układanką! (19.12.2010)
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Chłopaki, gra musi być w katalogu (użyjcie wyszukiwarki). Zwycięzca otrzymuje specjalny kod, który wpisuje przy zamawianiu gry i wtedy może pobrać ją za darmo. Kod przekaże Wam sam Łukasz Kukawski z gog.com, udzieli również przydatnych wskazówek.Mixxer5 pisze:10 minut temu skończyłem. Fajne, ale za proste. Właśnie mnie naszła taka myśl- czy ta "dowolna gra" na GOGu to może być np. Wiedźmin 2? Domyślam się, że raczej nie... Ale mam gorączkę, to i dziwne pomysły mi przychodzą do głowy
No i jestem pod wrażeniem ilości i tempa zgłoszeń! Dzięki!
lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com
Chytrzy sztabowi rycerze niesztampowo zaszarżowali szaleńczym tempem w pogoni za krwawoczerwoną łuną potajemnie spreparowanego podarunku, ukrytego za przytłaczająco dużą ilością szorstkich strażników - przepisów*.
Któż będzie pierwszy, któż się przebije, kogo Khelben w zaułku pobije, kogo na podium łaska wyniesie lucbaska**?
Oponenci, strzeżcie się - Wubczasty zmierza po trofeum!
*przepisów, tu: zasad gry
**to nie jest literówka, to jest przydawka.
A na poważnie, to mam nadzieję, że w końcu mi się uda coś wygrać : D
Któż będzie pierwszy, któż się przebije, kogo Khelben w zaułku pobije, kogo na podium łaska wyniesie lucbaska**?
Oponenci, strzeżcie się - Wubczasty zmierza po trofeum!
*przepisów, tu: zasad gry
**to nie jest literówka, to jest przydawka.
A na poważnie, to mam nadzieję, że w końcu mi się uda coś wygrać : D
I koniec konkursu. Czekamy wyników.
Zwerbowałem ostatnie dwie drogie gapy - Kamyka i Mullena - by wzięli udział w ostatnich chwilach tętnienia układanki. Czyli dwóch kamratów do kartonu losów więcej. Wszak konkurs KaM bez Kamyka nie jest konkursem KaM, zaś obecność mości Mullena jest bardziej niż nieodzowna.
Zwerbowałem ostatnie dwie drogie gapy - Kamyka i Mullena - by wzięli udział w ostatnich chwilach tętnienia układanki. Czyli dwóch kamratów do kartonu losów więcej. Wszak konkurs KaM bez Kamyka nie jest konkursem KaM, zaś obecność mości Mullena jest bardziej niż nieodzowna.