Ucze sie na PSK i nagle slysze ze ktos atakuje moje jednostki, pomyslalem dziwna sprawa na treningu ale sprawdze.
No i sie ladne rzeczy zaczely dziac, wrog przemyca surki ze swojej bazy do mojej a moi pomocnicy do wrogiej bazy tylko skutek jest niestety oczywisty. Na szczescie po 24h gry niebiescy wymieraja z glodu;D
Najdziwniejsza sytuacje jaka widzialem to taka jak niebieski pomocnik przemycil wino ze swojej bazy do warsztatu platnerskiego a stamtad wyniusl lance do warownixD
podaje 2 skriny
http://c.wrzuta.pl/wi9550/bfa696b70000d ... 2023_57_10
a trego skrina chyba nawet nazwe spodkanie 3 sasiadow;D
http://c.wrzuta.pl/wi12597/9e7c5d630012 ... 2000_01_41
kolejne nieprzyjemnosci jakie mam z powyzszego buga:
pomimo tego ze mam po 2k zarcia w spichlezach i 60 pomocnikow NIKT nie znosi zarcia do gospod a w efekcie kazdy mi zdycha z glodu, co ciekawe pomocnicy "nie maja nic ro roboty" o czym swiadczy pytajnik nad ich glowami, a do noszenia w tak duzym miescie jest sporo.
Czyzby kolejny bug betowej wersji patcha??
Przemyt surki i inne bugi??
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
Pierwszy błąd jest dość stary i dobrze znany. Pojawiał się już w TSK, więc beta patcha na pewno nie ma nic do tego. Dokładnej przyczyny nikt nie zna - jedni wiążą to z używaniem przyspieszenia, inni ze zbyt wieloma jednostkami, innymi bugami lub po prostu przypadkiem.
Ktoś tu chyba kiedyś napisał o przypadku nakarmienia żołnierza deską
Co do drugiego - spróbuj pobawić się przyciskiem blokady dostaw lub zbudować gospodę na nowo.
Ktoś tu chyba kiedyś napisał o przypadku nakarmienia żołnierza deską
Co do drugiego - spróbuj pobawić się przyciskiem blokady dostaw lub zbudować gospodę na nowo.
Zobacze po sql mam 4 gospody na skrajach miasta wiec moze sie wyrobia nim padna z glodu;P .
Pytanie tylko ile ma zielony gracz zapasow z tym patchem sr3 beta 7?? bo po 24h gry niebiecy zdychaja z glodu a zieloni sie wciaz trzymaja.
Zwykle to niebieski padal po 100h gry a zielony jakos po 50h.
Dodam ze jak gralem ostatnio to nie mialem tego typu bugow, pomimo rozbudowania sie na 80% mapy - kamieniolom juz postawilem u niebieskich a tartaki mialem kolo takich klifow postawione i potem mi juz z gry wyszlo, to byla ok 600h gry:p. Mialem wtedy bez late gre.
Pytanie tylko ile ma zielony gracz zapasow z tym patchem sr3 beta 7?? bo po 24h gry niebiecy zdychaja z glodu a zieloni sie wciaz trzymaja.
Zwykle to niebieski padal po 100h gry a zielony jakos po 50h.
Dodam ze jak gralem ostatnio to nie mialem tego typu bugow, pomimo rozbudowania sie na 80% mapy - kamieniolom juz postawilem u niebieskich a tartaki mialem kolo takich klifow postawione i potem mi juz z gry wyszlo, to byla ok 600h gry:p. Mialem wtedy bez late gre.