[nowe misje] Gogoud
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
Wredny Lord
- Użytkownik Forum
Tak tak czytałem.. Uważnie tylko prosiłeś o błędy więc wymieniem dotychczas jakie napotkałem te wyżej.... Gram dalej . Co mogę powiedzieć na temat twojej Pracy hmm
Poziom Trudności jest taki że ,, jeśli gramy w kam dość długo takie misje przechodzi się fantastycznie są ataki ,wrażenia co do walk hmm bodajże misja 11 co musieliśmy zabić pijanego typka pomysłowe... Obozy wroga były przedostanie się do pijaczyny nie było trudne dla kogoś kto dobrze pomyślał....
Fabuła znakomita... choć dopiero jestem w 12misji...
Jesteś profesionalnym Twórca tak to nazwę oby tak dalej i Pozdrawiam
Poziom Trudności jest taki że ,, jeśli gramy w kam dość długo takie misje przechodzi się fantastycznie są ataki ,wrażenia co do walk hmm bodajże misja 11 co musieliśmy zabić pijanego typka pomysłowe... Obozy wroga były przedostanie się do pijaczyny nie było trudne dla kogoś kto dobrze pomyślał....
Fabuła znakomita... choć dopiero jestem w 12misji...
Jesteś profesionalnym Twórca tak to nazwę oby tak dalej i Pozdrawiam
Umiesz liczyć? To licz na Siebie
Ho kurde. Po długiej przerwie grania w K&M w koncu znalazłem to na kompie i odpaliłem. chciałem przejsc kampanie TSK a tu jej nie ma XD.
Moim oczom ukazuje sie kampania TCK ;p . Przeszedłem ją juz 2 raz i wydaje mi sie ze jest lepsza od TNL chociaz musze jeszcze ciupnac w TNL. nie wiem czemu ale wydaje mi sie trudniejsza niz pprzednim razem. I pamietam jak grałem ostatnim razem było mniej misji moze dlatego. Pozdrawiam i czekam na kolejne kampanie xD. moze w przyszłosci bedziesz robic mapy do roznych gier ;p
Moim oczom ukazuje sie kampania TCK ;p . Przeszedłem ją juz 2 raz i wydaje mi sie ze jest lepsza od TNL chociaz musze jeszcze ciupnac w TNL. nie wiem czemu ale wydaje mi sie trudniejsza niz pprzednim razem. I pamietam jak grałem ostatnim razem było mniej misji moze dlatego. Pozdrawiam i czekam na kolejne kampanie xD. moze w przyszłosci bedziesz robic mapy do roznych gier ;p
Dziękuję Wam wszystkim za grę w moje misje, za komentarze, za pochwały, za wszystko inne. Wrednemu Lordowi także za zgłoszenie błędu.
Stonka, Khelos miał na myśli Wielką Wspólną Kampanię, czyli kampanię tworzoną przez użytkowników forum. Od pewnego czasu prace nad nią stoją w martwym punkcie, dlatego pewne osoby szukają pewnych osób kompetentnych, które projekt mogłyby wskrzesić.
Ja niestety, jak już mówiłem, nie pomogę, po po pierwsze to najlepiej się pracuje niezależnie, a po drugie nie mam na to ani czasu, ani ochoty.
A "niestety" to dlatego, że projekt naprawdę dobrze się zapowiadał, trzy wydane misje stały na niezłym poziomie, a pierwsza mapa, zrobiona przez DeBe, nawet na doskonałym.
Grajcie dalej, dalej komentujcie, dalej błędy wyłapujcie!
Stonka, Khelos miał na myśli Wielką Wspólną Kampanię, czyli kampanię tworzoną przez użytkowników forum. Od pewnego czasu prace nad nią stoją w martwym punkcie, dlatego pewne osoby szukają pewnych osób kompetentnych, które projekt mogłyby wskrzesić.
Ja niestety, jak już mówiłem, nie pomogę, po po pierwsze to najlepiej się pracuje niezależnie, a po drugie nie mam na to ani czasu, ani ochoty.
A "niestety" to dlatego, że projekt naprawdę dobrze się zapowiadał, trzy wydane misje stały na niezłym poziomie, a pierwsza mapa, zrobiona przez DeBe, nawet na doskonałym.
Grajcie dalej, dalej komentujcie, dalej błędy wyłapujcie!
Może i double-post, ale ten wrzucam, aby temat odświeżyć i dodać, że
W pierwszym poście znaleźć można też link do pobrania kampanii ze strony Lewina (dostępne języki polski i angielski).
Link:
Ze strony Lewina
I jeszcze raz miłej gry ^^
W pierwszym poście znaleźć można też link do pobrania kampanii ze strony Lewina (dostępne języki polski i angielski).
Link:
Ze strony Lewina
I jeszcze raz miłej gry ^^
Tak doskonale znam stronę Lewina, że nawet nie wiem jak na nią trafić. Dzięki za odnośnik.Gogoud pisze:Link:
Ze strony Lewina
Widać nie pokonujesz wszystkich. Niektóre oddziały są poukrywane w kątach:
1)na północnym-zachodzie, po lewej stronie mostu;
2)na południu, po lewej stronie mostu
3)na południowym-wschodzie, po prawej stronie mostu.
Tyle. Jeśli nie pomoże, wyślij mi screena przedstawiającego mini-mapę po walce.
Daj znać, czy problem rozwiązany.
1)na północnym-zachodzie, po lewej stronie mostu;
2)na południu, po lewej stronie mostu
3)na południowym-wschodzie, po prawej stronie mostu.
Tyle. Jeśli nie pomoże, wyślij mi screena przedstawiającego mini-mapę po walce.
Daj znać, czy problem rozwiązany.
Podobają mi się Twoje misje, choć ja jestem raczej typem, który lubi najpierw zadbać o to, żeby poddani mieli co jeść, a później chwytam za topory 
Ty radzisz jak najszybciej rozprawiać się z nieprzyjacielem, żeby eliminować ewentualne błędy w grze (moją zmorą w pojedynczych misjach są tzw. "drunk soliders").
Jedno pytanie, niby mało istotne, czy jest możliwość zmiany koloru? Ładny ten błękit, ale jednak jestem fanem żółtego
Pozdrawiam
Ty radzisz jak najszybciej rozprawiać się z nieprzyjacielem, żeby eliminować ewentualne błędy w grze (moją zmorą w pojedynczych misjach są tzw. "drunk soliders").
Jedno pytanie, niby mało istotne, czy jest możliwość zmiany koloru? Ładny ten błękit, ale jednak jestem fanem żółtego
Pozdrawiam