10 Najlepszych strategii
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
No dobra... wstyd się przyznać, ale w całym moim życiu grałem dosłownie w kilka a na dysku miałem tylko dwie. A z racji, iż era grania w gry komputerowe się już u mnie dawno zakończyła (a przynajmniej te wymagające karty 3D, więcej niż 50 MB miejsca na dysku i reszty dziwnych wymagań) więc tak oto przedstawia się cała moja lista najlepszych strategii wg mnie:
1. Knights And Merchants
2. Worms Armagedon *
3. KKnD Xtreme
4. Warcraft II **
5. Settlers II **
6. Age Of Empires
7. Little Protectors ***
------
* - podobno wormsy można nazwać grą strategiczną
** - osobiście nie grałem, ale będąc młodym nastolatkiem, kiedy moja ciotka kupiła sobie kompa jeszcze przed moją rodzinką, często u nich bywałem, aby w coś zagrać. Widziałem wtedy jak w to grywali.. fajnie wyglądało ale dla mnie było jeszcze za wczesnie na tak skomlikowane gry
*** - gra zrobiona we fleshu.. niedawno znalazłem w necie, kiedy byłem chory i pozwoliło mi to nie umrzeć z nudów
Jak widać wszystkie moje wymienione gry nalezą jeszcze do epoki kamienia łupanego.. czy może komputera łupanego dyskietkami i CD bez DVD i epoki mp3.
Wybaczcie.. reszty strategii po prostu nie znam. Czy to ignorancja zawiniona czy nie - nie interesuje mnie to.
Pozdrawiam
1. Knights And Merchants
2. Worms Armagedon *
3. KKnD Xtreme
4. Warcraft II **
5. Settlers II **
6. Age Of Empires
7. Little Protectors ***
------
* - podobno wormsy można nazwać grą strategiczną
** - osobiście nie grałem, ale będąc młodym nastolatkiem, kiedy moja ciotka kupiła sobie kompa jeszcze przed moją rodzinką, często u nich bywałem, aby w coś zagrać. Widziałem wtedy jak w to grywali.. fajnie wyglądało ale dla mnie było jeszcze za wczesnie na tak skomlikowane gry
*** - gra zrobiona we fleshu.. niedawno znalazłem w necie, kiedy byłem chory i pozwoliło mi to nie umrzeć z nudów
Jak widać wszystkie moje wymienione gry nalezą jeszcze do epoki kamienia łupanego.. czy może komputera łupanego dyskietkami i CD bez DVD i epoki mp3.
Pozdrawiam