Trochę ten temat naciągnięty pod KAM dlatego dla honoru umieszczem go w off-topach. Otóż niedawno zrobiłem znajomym fajną sesję zdjęciową. Jeden model był z mieczem i tak mi się pod KAM nasunęło, że mogę wam tapetkę zrobić.
Oczywiście z uwagi na to, że część uzytkowników tego forum jest zdecydowanie ponizej 21 roku życia oraz z racji, że jeszcze do takiej formy sztuki mogliście nie dorosnąć.. lub część z was po prostu jej nie rozumie wybrałem lajtowe foty.
To jedna z nich:
W zasadzie to logo niczego nie zmienia, ale pozwala pozostać w błogostanie kultu Knights & Merchants.
A ja byłbym lepszym. Niewinnie chłopięcym, z wdziękiem. :]
Na prywatkę możesz podesłać całą sesję, chętnie podzielę się opinią. Chyba, że nie przeszedłem jakichś inicjacji. Nie chcę się narzucać.
Khelos pisze:A ja byłbym lepszym. Niewinnie chłopięcym, z wdziękiem. :]
Na prywatkę możesz podesłać całą sesję, chętnie podzielę się opinią. Chyba, że nie przeszedłem jakichś inicjacji. Nie chcę się narzucać.
Tu bardziej potrzebowałem modeli męskich niźli chłopięcych, (po prostu takiego niezaleznie gdzie ustawisz to światła idealnie rozchodzą się po ciele, natomiast w sylwetce niewyzeźbionej trzeba się namęczyć z ustawianiem wszystkich proporcji i gry świateł, aby wyeksponować daną pozę) ale możemy się na sesję umówić, to zobaczymy czy zostaniesz niu tap madl
Wiem, wiem, jakiej daty jest ten temat.
Szukałem logo kam w necie, na stronę (jakiegoś nieco "inszego" niźle zwyczajne) i trafiłem na serwer nam znany czyli knights.x10hosting.com
i przeglądając FTP znalazłem nową tapetę, której u was nie było widać w dziale pobierania