kuba11100 pisze: Powiem wręcz, dla niektórych może to być uszczęśliwianiem na siłę.
Ale powiedzmy sobie wprost, że instalacja patcha jest dobrowolna. Po za tym postanowiłem, iż zrobię 3 setupy, tzn. Instalację całości, instalacje bugfix, instalację Patcha graficznego plus tutorial jak odpalić saves multiplayer. Co do wzorów moich grafik, to tylko moja wybujała wyobraźnia, co do nazw w grze

każdy lubi pewne zmiany, bez nich świat ciągle będzie taki sam po za tym, że życie toczy się dalej
Podejrzewam i planuję pod koniec lipca opublikować wersję alfa zobaczymy jak to chodzi, potem usunę wadliwe rzeczy i chyba powinno działać, narazie testy zapowiadają się obiecująca. Jednak już wiem, że procesory AMD jakoś bardziej są podatne na ujawnianie mankamentów gry. Intel radzi sobie całkiem dobrze.
INFORMACJA dla wszystkich osób, które grają korzystając z platformy AMD i mają różne bugi spowodowane wadami kodu czyli "drunk soldiers", "crash po wypełnieniu misji", "desynchronizacja podczas gry multiplayer" i inne niewymienione. Jak już wspomniałem to rozwiązanie dotyczy tylko procesorów AMD. Zainstalujcie sobie program AMD Dual Core Optymalizer opcja tylko dla procesorów dwurdzeniowych. Pracuję i szukam innych programów eliminujących wady gry, jednak dla Intela jeszcze nic takiego nie znalazłem.
Nie biorę na siebie odpowiedzialności, jeśli proponowany program nie rozwiąże problemów z grą, lub spowoduje błędne działanie innych aplikacji zainstalowanych w waszych komputerach
U mnie działa poprawnie