Mr. Żelazo do sir Lucbacha z pytaniem:

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum

Mr. Żelazo do sir Lucbacha z pytaniem:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Blaszak »

Wiele nad tym myślałem. I mam pytanie do sznownego Lucbacha czy: Jeśli kiedykolwiek TB i TK zdobędą kod źródłowy, albo coś żeby mogli zrobić trzecią część gry, czy jest możliwość przedstawienia im naszych pomysłów jednostek, budynków i i innych? Żeby mogli wykorzystać nasze pomysły na powyższe rzeczy? Na wyłonienie np: pięciu najlepszych pomysłow proponuję zrobić ankietę, albo konkurs. Chyba każdy przyzna że to byłby... Zaszczyt mieć wkład w trzecią część gry, jeśli ta się kiedykolwiek ukażę? Hę? Widzicie przycisk : Credits, następnie idą napisy, wasze nazwisko... A więc: Czy jest realna szansa przedstawienia im naszych pomysłów?
..:::ZEST Riddles:::.. To cię pochłonie...

www.zestriddle.oz.pl
Awatar użytkownika
Setman
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Setman »

Ja ci moge odpowiedzieć.

Kodu źródłowego nie dostaniemy, więc wszystkie wasze pomysły są nie potrzebne.
Obrazek
Awatar użytkownika
Luki
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Luki »

Setman musiales mu to oznajmiac tak brutalnie? :niedowiarek:

Teraz nasz blaszany kolega moze popasc w totalna depreche! :galy:

Chcialbymzobazczyc twoja mine jakbysmy dostali kod zrodlowy :maslaneoczy:

Dobra Pozdrowinka od Knajka Dla wszystkich KnajkoManiakow!!!

P.S Pamietajcie,że wira czyni cuda!! :smiesne:
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

SR2 i ME

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Michailoff »

Jeśli Joymania padnie to i kod będzie wolny, a poza tym SR2 i przyszły edytor misji zasługują na szacunek...
Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Słuchajta. Ja wiem że szanse na zdobycie kodu źródłowego są mniejsze od zera... no może nie aż tak... ale są bardzo małe. A to co Setman napisał utwierdza mnie w przekonaniu że kodu nie dostaniemy. Ale moja główna propozycja była inna! Chciałem przedstawić nasze pomysły TK i TB . Żeby mogli (jak już zdobędą ten zasrany kod [ale bardzo w to wątpię] ) wykorzystać nasze pomysły do gry! O to mi głównie chodzi i o to pytam...

www.zestriddle.oz.pl
Awatar użytkownika
tick
Zbanowany

to jest na 100 powaga

Odpowiedz z cytatem

Post autor: tick »

popieram cie mr żelazo :mrgreen: :mrgreen: moze napiszymy donich cos w rodzaju petycji i moze nawet zbieszmy choc czesc funduszy niech zatriumfuje miecz i nasz honor panowie to jest nasz czas
czas w którym mozemy zmienic to co wydawało by sie nie mozliwym my w zeczywistosc mozemy to przeistoczyc ale do tego jestescie potrzebni wszyscy zbijmy nasze siły w jednosc i zadzałajmy niech cały swiatstwierdzi oni dalise rade
panowie tu nie chodzi tylko o zabawe lecz i o naszą indywidualna sprawe
ZADZIAŁAJMY wzywam was
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

eeem...
Dziwnie to jakoś brzmi... Jakbyśmy mieli iść na wojnę...

K&M2 się za dobrze nie sprzedawała, już nie powiem co by było z trzecią częścią. W częśći drugiej dużo dobrych rzeczy nie doszło. Machiny wojenne i kilka jednostek, których głosy się nie zmieniły. Myślisz, że tera by szukali lektora, który podkładał głos za generała i czytał opis każdej misji?
Napewno osoby które grały w to, a im się nie podobało, nawet nie będą chcieli na "pudełko" popatrzeć ;/. Uważam, że stworzenie nowej części byłoby ciekawym pomysłem, aczkolwiek wiem, że nie byłoby to możliwe. Tam cały marketing wchodzi...
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Odpowiedz z cytatem

tick pisze:popieram cie mr żelazo :mrgreen: :mrgreen: moze napiszymy donich cos w rodzaju petycji i moze nawet zbieszmy choc czesc funduszy niech zatriumfuje miecz i nasz honor panowie to jest nasz czas
czas w którym mozemy zmienic to co wydawało by sie nie mozliwym my w zeczywistosc mozemy to przeistoczyc ale do tego jestescie potrzebni wszyscy zbijmy nasze siły w jednosc i zadzałajmy niech cały swiatstwierdzi oni dalise rade
panowie tu nie chodzi tylko o zabawe lecz i o naszą indywidualna sprawe
ZADZIAŁAJMY wzywam was
W końcu w kupie siła... A i szturmem można to wziąć :smiesne: :smiesne: :smiesne: :smiesne: :smiesne: :smiesne: :smiesne: (oczywiście wroga...) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: niech oberwą :zraniony: :glupek:
Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Pewnie to pytanie będzie głupie ale się na tym nie znam: Czemu Joymania nie udostępni kodu TK i TB? Tylko im. Są jak to sie mówi psami ogrodnika. Sami nic z nim nie zrobią a innym nie dadzą. Powtarzam głupie pytanie: Czemu?

www.zestriddle.oz.pl
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Kod żródłowy

Odpowiedz z cytatem

Ja rozumiem jakby to był taki half-life 2, ale knightsy? gra, która się nie sprzedaje? Już lepiej by zrobili, gdyby ten kod udostępnili
Blaszak pisze:Są jak to sie mówi psami ogrodnika. Sami nic z nim nie zrobią a innym nie dadzą
Masz rację. Jeśli zażądaliby zapłaty za moda to wporzo. Zarobiliby więcej niżli teraz i mogliby zrobić dwójeczkę bez błędzików :smiesne: :smiesne:
Odpowiedz