Gdy wiadomość o Remake została opublikowana na stronie to ilość ściągnięć mocno wzrosła, więc jeśli wiadomość o regularnych rozgrywkach opublikować na forum to myślę że ilość chętnych też będzie większa niż w przypadku zgadywania się między sobą.
Gracze mogliby też używać komunikatorów głosowych (proponuję TeamSpeak). Byłaby lepsza komunikacja między graczami i nie trzeba by się męczyć z pisaniem dużych wiadomości na chat'ie.
Bo np. jest bitwa a gracz który wolno piszę nie ma czasu by przekazać informacje swoim kolegom z drużyny, a gdyby była komunikacja głosowa to można by szybko przekazać informację typu:
wróg chcę nas zajść od tyłu, musimy itd.
No lecz jeżeli ktoś nie ma mikrofonu to i tak mógłby wejść do pokoju w teamspeak i słuchać co inni mówią a on mógłby pisać.
No ale na polu bitwy gdzie trzeba ciągle kierować wojskami... czasami nawet nie ma czasu na napisanie krótkiej wiadomosci, można też szybciej ustawiać taktyki (według mnie)
Poza tym może się zdarzyć że cos piszesz a tu nagle wróg atakuje. (mi raz się tak zdarzyło i straciłem cały oddział kuszników)