Zjazd
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Michailoff
- Moderator
Już bym wolał w Polsce, bo to tak czy siak bliżej
A w Polsce znasz troche hoteli, w Niemczech to chyba nie bardzo
Aha i trzebaby było znac troche niemiecki, zamienić troche kasy na ich pieniądze... Jak ktoś nie ma to jeszcze paszport
Ale pomysł uważam za dobry gdyby nie pewne utrudnienia, które tu wymieniłem...

Z tego co się oriętuje, to do Niemiec nie trzeba paszportu, tylko wystarczy nowy dowód. A się tym interesuje bo w lipcu jade na MŚ.
Jeśli chodzi o meeting, to raczej to nie nastapi, bo wiekszosc z was nie ma 18 lat i pewnie rodzice by was nie puscili.
Ale jesli juz rozmawiamy, to najlepszym miejscem jest warszawa, ponieważ do stolicy jest najlepszy dojazd jesli chodzi o pociągi.
Jeśli chodzi o meeting, to raczej to nie nastapi, bo wiekszosc z was nie ma 18 lat i pewnie rodzice by was nie puscili.
Ale jesli juz rozmawiamy, to najlepszym miejscem jest warszawa, ponieważ do stolicy jest najlepszy dojazd jesli chodzi o pociągi.

- Michailoff
- Moderator
To się wreszcie zacznijmy uczyć niemieckiego (ja znam)Blaszak pisze:Już bym wolał w Polsce, bo to tak czy siak bliżej![]()
A w Polsce znasz troche hoteli, w Niemczech to chyba nie bardzo
Aha i trzebaby było znac troche niemiecki, zamienić troche kasy na ich pieniądze... Jak ktoś nie ma to jeszcze paszport
![]()
Ale pomysł uważam za dobry gdyby nie pewne utrudnienia, które tu wymieniłem...
![]()
Zatem
+ - Niemcy to dobra pozycja, miejsce neutralne i plusy związane z Unią Europejską
- - Nieznajomość w 100% języka, brak wiedzy o hotelach i brak kasy
Miejsce - 6/10
Język - 3/10
KaM - 10/10
OGÓLNIE - 6
(Niemcy też odpadają [niestety