Niepoprawione bugi w grze

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Blaszak »

A poza tym znalazłem jeszcze jeden bug. W TSK. Buduję gospodarstwa, robię ulice pod nimi i kiedy pomocnicy noszą kamień do moich roboli żeby wtłukli kamień w ziemię dzieje się coś dziwnego. Pomocnicy z kamieniem wchodzą na wyrównywany przez innych budowniczych teren. Budowniczowie wyrównali już jedną linijkę terenu (a po wyrównanym terenie oczywiście nie można przejść) Kiedy pomocnicy zatrzymują się przed tym wyrónanym terenem z kamieniem w ręku kamień znika. Natrafiają na wyrównany teren, zatrzymyją się a kamień znika!! Wy też tak macie?
..:::ZEST Riddles:::.. To cię pochłonie...

www.zestriddle.oz.pl
Sir GodLike
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Sir GodLike »

Heh, dzisiał zauważyłem taki bug:

Chciałem dwiema katapultami zburzyc wieżę wroga. Jedna podjechała normalnie, czyli najkrótszą drogą ku wieżyczce i zaczęła rzucac kamolami :) , a druga... Druga była bardziej kulturalna i wolała podjechać pod wieżę bardzo krętymi ulicami wroga :D.

Może mało znaczący bug, w każdym razie fajnie to wygląda
Sir GodLike
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

I bardzo denerwujące są te bezsensowne wędrówki oddziałów wroga. Raz pare takich wędrownisiów zderzylo sie przypadkowo z moim wojskiem, choć nie byłem na to przygotowany. Oczywiscie potem ruszyła na mnie cała armia wroga :zraniony:
Awatar użytkownika
Luki
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Luki »

Mnie rowniez wkurza idiotyzm pomocnikow!!

Mam pusta gospode a ci debile nosza mi chleb do spichrza!

Inne towary tez i dopiero potem do budynkow!

Traci sie na to cholernie duzo czasu!
Awatar użytkownika
Setman
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Setman »

hahaha i właśnie to jest to jest to co robie w grze sieciowej. Ja zawsze zaznaczam, żeby mi nie nosili to spichlerza nic ! kompletnie nic ! nawet kamienia nie noszą, bo jest to istna strata czasu :wink:
Obrazek
Sir GodLike
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

KnajkoFan pisze:Mnie rowniez wkurza idiotyzm pomocnikow!!
Mam pusta gospode a ci debile nosza mi chleb do spichrza!
Heh, w 4 bodajze misji TPR połączyłem drogą dwa bardzo odległe spichrze. Wnerwiało mnie to ze jeden pomocnik przechodził pół planszy do tego spichrza tylko po to, by następny zabrał, to co ledwie przyniosł
Awatar użytkownika
Luki
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Setman pisze:hahaha i właśnie to jest to jest to co robie w grze sieciowej. Ja zawsze zaznaczam, żeby mi nie nosili to spichlerza nic ! kompletnie nic ! nawet kamienia nie noszą, bo jest to istna strata czasu :wink:
Hm czy ja wiem czy to dobry pomysl :?

Jedzenie warto gromadzic albo wegiel zloto czy zelazo,a reszte fakt mozna wsztrzymac noszenie! :usmiech:
Awatar użytkownika
Luki
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Hm u mnie i ostanio rekruci znikaja i po mapie laza i jak tworze zolniez to pojawia sie tamgdzie rekrut znikl i wriuje po mapie a potem mi wszyscy wariowac zaczynaja
Awatar użytkownika
tick
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

Post autor: tick »

tez mi sie tak raz zdazyło
Aliba
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Aliba »

mi sie kilka razy zdazylo ze zolnierze wroga zeczeli chodzic po mapie ale tylko dlatego ze mial ich bardzo duzo i moze sie juz mu niemiescili. a najlepsze jest to ze w pierwszej misji gry dla jednego gracza przeciwnik raz do mnie przylazl i niechcialy w niego strzelac ani balisty ani lucznicy ani wieze obronne :D wkurzylem sie i wylaczylem. a jezeli chodzi o to wuzucanie kamieni to jest wina tego ze pomocnicy niemaja odswiezanej drogi ruchu. tzn zanim zostalo przekopane pole pod budowe mielu naznaczone tedy isc i kiedy tak szli to budowniczy przekopal pare pol i ci po zblizeniu sie do takiego pola poprostu zwariowali bo nakazane mieli przez to poleprzejsc. dlatego zanim postawie budynek najpierw buduje ulice lub naodwrot. tak samo ze spichlerzem jest.
Odpowiedz