Pomysły
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Ten janosiczek, jak go nazywasz, chciałby wersję iście uniwersalną we wszystkich przystosowanych opcjach do jego wymogów. Fantasta. Wie, że jego pomysły podchwyciłaby większość osób już zmuszonych podziwiać światłość jego umysłu - lubi bowiem być w centrum uwagi i w cieniu zasług. Znasz tego jegomościa? Obił się o uszka, nie? Może polecisz mu coś trafniejszego, co godne jest wypracowania w dwa tygodnie, a co zarazem będzie bezprecedensowym strzałem w dziesiątkę za pierwszą przymiarką. Ale to wymaga poświęceń i wybrania tylko jednego wariantu, który zechce się w przyszłości rozwijać. Podumaj, pogadaj, może Ci odpowie.
- janosiczek
- Użytkownik Forum
Tylko, że roboty przy tych wszystkich twoich modyfikacjach byłoby ogromnie dużo, a osób, którym by się to podobało wydaje mi się, że byłoby bardzo małooo. Więc wątpię, żeby ktoś specjalnie dla cb wszystkie te modyfikacje wprowadził.janosiczek pisze:Ale Mixons, ja wszystkie te moje pomysły chcę umieścić w zakładce MODYFIKACJE i tylko od użytkownika by zależało czy je włączy czy nie !Mixons pisze:janosiczek bez obrazy, ale gdyby większość twoich pomysłów wdrożono do gry to by już nie był stary,dobry KaMAle mam nadzieję, że te które by właśnie popsuły KaMa nie wprowadzą Krom i Lewin, bo z tego co mi się wydaje mają trochę rozsądku i wiedzą co robią.
Więc np. Ty byś zostawił oryginalnego KAMA a taki janosiczek czy ktoś inny by sobie je włączył i każdy by był szczęśliwy !
I jeśli myślisz, że wprowadzenie takich modyfikacji to rzecz szybka i prosta, i opłaca je się wprowadzić dla tych kilku graczy to sam spróbuj to zrobić zobaczymy co z tego wyjdzie (:smiesne:)
janosiczek pisze:To że wszystko Ci przeszkadza zdążyliśmy zauważyć.
- janosiczek
- Użytkownik Forum
-
radziopoke
- Użytkownik Forum
No to czas i na mój pomysł.
Mianowicie chodzi mi o to by wykorzystać klawisze numeryczne(lub jakieś inne), by danym grupom jednostek, można było przypisać klawisz szybkiego wybierania.
Niektórzy mogą nie wiedzieć o co mi chodzi więc podam przykład:
mamy takie grupy: 6 łuczników, 6 żołdaków i powiedzmy z 12 konnicy
każdej z tych grup można by przypisać klawisze numeryczne 1, 2, 3. Przez co po naciśnięciu tego klawisza wybrał by się dany oddział.
Mogło by to trochę pomóc w czasie walki łatwiejszą manipulacją niż klikać na każdym oddziale osobno myszką by je wycofać.
Jak ktoś by mógł to niech to przetłumaczy gdyż dla mnie angielski to czarna magia.
Mianowicie chodzi mi o to by wykorzystać klawisze numeryczne(lub jakieś inne), by danym grupom jednostek, można było przypisać klawisz szybkiego wybierania.
Niektórzy mogą nie wiedzieć o co mi chodzi więc podam przykład:
mamy takie grupy: 6 łuczników, 6 żołdaków i powiedzmy z 12 konnicy
każdej z tych grup można by przypisać klawisze numeryczne 1, 2, 3. Przez co po naciśnięciu tego klawisza wybrał by się dany oddział.
Mogło by to trochę pomóc w czasie walki łatwiejszą manipulacją niż klikać na każdym oddziale osobno myszką by je wycofać.
Jak ktoś by mógł to niech to przetłumaczy gdyż dla mnie angielski to czarna magia.
- janosiczek
- Użytkownik Forum
-
radziopoke
- Użytkownik Forum