Witam. Mam następujący problem. Jakiś czas temu, po wielu latach powróciłem do gry i fajnie mnie wciąga rozgrywka. Z kolejnymi misjami jest oczywiście coraz trudniej, zaczynają się problemy.
Na chwilę obecną mam problem z żywnością, pomocnicy dostarczają towary w obszarach, które aktualnie nie mają znaczenia na planie miasta, wszystko się wydłuża w czasie. Co za tym idzie, rozwiązaniem byłoby chwilowe zablokowanie dostaw w magazynie (pni drzew, węgla itp).
I tutaj zaczyna się problem. Wydaje mi się, że ten system u mnie nie działa, albo ja jakoś źle to interpretuję. Nigdy wcześniej nie blokowałem dostaw w magazynie, natomiast teraz, po odznaczeniu danego towaru nie zauważam zmian w ruchu i działalności pomocników. Natomiast odznaczony towar jest wciąż znoszony do magazynu i nie przez kolejne minuty, ale cały czas.
Czy mam to traktować jako błąd w grze, słyszeliście o takowym? A może coś robię nie tak? Jak można by rozwiązać ten problem?
Blokowanie dostaw w samych budynkach (np. dymarka, wszelkie warsztaty) działa, ale to akurat mi wiele nie zmienia.
(ps. działające blokowanie dostaw w magazynie zatrzymuje tylko dostarczanie danych produktów, czy też wyciąganie ich z magazynu?)
Pozdrawiam
problem z blokowaniem dostaw
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Ciemnozielony
- Użytkownik Forum
Nie widziałem tego buga na forum. Aczkolwiek odpowiem na ostatnie pytanie - nie, blokuje tylko wrzucanie surowców Oezu, nie można już zapożyczać do polskiego zdania angielskiego słowa? do Spichrza. Wyjmowanie ich jest dozwolone zawsze.
//Zgrozo!
//Khel
//Zgrozo!
//Khel
Czy jeśli poruszając się z prędkością dźwięku osiągniesz pułap prędkości światła dwukrotnie załamując tym czasoprzestrzeń, to czy będzie miał dwa pierwiastki z trzech ziemniaków więcej niż suma sedesów w domu Billa Gates'a?
d(._.)b
d(._.)b