OO co nie podoba się bo jestem przeciw ? W tym temacie wypowiedziałem się co myślę o tym. Więc wyraziłem swoją opinię, jeśli nie forum służy do tego to ja już nie wiem. Upomnienie za co ? Że mam inne zdanie niż większość. Jesteś śmieszny.Elenorsar pisze:Janosiczek jeżeli nie masz nic interesującego do wypowiedzenia się w danym temacie, to lepiej w ogóle nie zawieraj w nim głosu. Udzielasz się w większość tematów i głównie Twoje wypowiedzi nie mają nic wspólnego z danym tematem(oczywiście nie biorę pod uwagę Twoich tematów, tylko posty w tematach gdzie się udzielasz, a nie należą do Ciebie). Proszę moderatora o jakieś upomnienie, danie ostrzeżenia, czy coś w tym stylu, ponieważ to jest zbędny off-topic i zaśmiecanie forum niepotrzebnymi postami.
[wydzielony]
Moderatorzy: kuba11100, The Viking
- janosiczek
- Użytkownik Forum
[wydzielony]
Ale w sumie po co. Lepszym pomysłem by było otworzenie painta i przerobienie jakiegoś budynku i pokazanie nam, bądź też zrobienie ładnej tapety do KAM remake. Albo mapy. ( sieciowej)
Ty jesteś śmieszny, upomnienie powinieneś dostać za zbędny spam, a jedyne co w Twoim poście było związane z tematem to:janosiczek pisze: OO co nie podoba się bo jestem przeciw ? W tym temacie wypowiedziałem się co myślę o tym. Więc wyraziłem swoją opinię, jeśli nie forum służy do tego to ja już nie wiem. Upomnienie za co ? Że mam inne zdanie niż większość. Jesteś śmieszny.
i to nie do końca, bo nie ma tutaj żadnego wytłumaczenia. Mnie to nie obchodzi, czy ty jesteś za, czy przeciw, nawet napisałem, abyście wyrazili swoją opinie na ten temat. Nie wiem po co w ogóle pisałeś o jakiś tapetach, budynkach, mapach. Czy w tytule lub pierwszym poście jest cokolwiek związane z tym co napisałeś?Ale w sumie po co.
Ja się nie pytałem co byłoby lepszym pomysłem, tylko o wyrażenie opinie na temat klanu, co ty w sowim poście w ogóle nie zawarłeś, czyli Twój post jest tylko zwykłym spamem, który dalej ciągniesz w tym off-topie. jeżeli chcesz coś napisać o bawieniu się w paincie, albo o robieniu map to załóż nowy temat, a nie śmiecisz w czyimś, gdzie nikogo to nie obchodzi wchodząc do wątku o innej tematyce.Lepszym pomysłem by było otworzenie painta i przerobienie jakiegoś budynku i pokazanie nam, bądź też zrobienie ładnej tapety do KAM remake. Albo mapy. ( sieciowej)