Stop ACTA!
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Sir Feliks
- Moderator
- Kontakt:
Sami musimy dojść do głosu !
http://senrix.pl/ - wkrótce się odrodzi
Biorę się za pisanie książki. Pytajcie, a dam poczytać.
Kampanię "Bitwa o Afirnatil" >kiedyś< zrobię.
http://www.knights.andmerchnats.cba.pl/ ... php?t=2067
Biorę się za pisanie książki. Pytajcie, a dam poczytać.
Kampanię "Bitwa o Afirnatil" >kiedyś< zrobię.
http://www.knights.andmerchnats.cba.pl/ ... php?t=2067
- Ciemnozielony
- Użytkownik Forum
Ja powiem tyle - Tusk ma już przeciw sobie kiboli, kierowców, a teraz jeszcze internautów. Powodzenia w następnych wyborach.
Czy jeśli poruszając się z prędkością dźwięku osiągniesz pułap prędkości światła dwukrotnie załamując tym czasoprzestrzeń, to czy będzie miał dwa pierwiastki z trzech ziemniaków więcej niż suma sedesów w domu Billa Gates'a?
d(._.)b
d(._.)b
- ChrisEggII
- Użytkownik Forum
- ChrisEggII
- Użytkownik Forum
Namawiano mnie wiele razy do zagłosowania na partię Korwina. Pomijam już fakt, że nie jestem jego zwolennikiem. Moim zdaniem to trochę bezsensowne głosować na partię, która i tak nie ma żadnej szansy na dostanie się do parlamentu, na rządzenie państwem (choćby częściowo)... jak dla mnie to pusty głos. Niemniej jednak nie krytykuję osób, które się na to zdecydowały.;) pisze:Trzeba zagłosować na kogoś spoza listy. Dlaczego nikt nie próbuje nawet zagłosować na te mniej znane partie? Może mają one lepszy plan dla Polski, tylko nie mają takich środków na rozreklamowanie się?
Ja osobiście głosowałem na PO, bo nie chciałem aby wygrało PiS. I na szczęście PiS przegrał.
- ChrisEggII
- Użytkownik Forum
Ja jednak sądzę, że powinno się wybierać tych, którzy jeszcze się nie pokazali i nie mówię tu tylko o Korwinie, bo jemu nie ufam. I masz rację, wygrana PiSu to byłaby czysta masakra. Już teraz mam dość słuchania o Smoleńsku, a gdyby oni wygrali, to by codziennie by się pojawiały nowe "fakty" na temat "zamachu", a do tego ich ciągłe wspieranie kościoła. Jednak czy PO jest lepsze? Ja mam wrażenie, że PO istnieje obecnie tylko dlatego, że jest przeciwwagą dla PiSu. Gdyby jedna z tych partii zniknęła, to by istnienie drugiej straciło sens.
Podobnie jak partia Palikota. Gdyby nie jego zdolności aktorskie, czy czepianie się tematów tabu, to by partia tego byłego wydawcy katolickiej prasy skończyła jak PJN. A Solidarna Polska? Mam rażenie, że Ziobro czekał specjalnie na koniec wyborów z oderwaniem się od PiSu, bo wiedział że by się nie dostał do sejmu. O pozostałych partiach to nawet szkoda gadać. I dlatego chcę jakiegoś powiewu świeżości w polityce.
A tak w ogóle to proszę o wydzielenie tych kilku postów, bo nie mają nic spólnego z tematem.
Podobnie jak partia Palikota. Gdyby nie jego zdolności aktorskie, czy czepianie się tematów tabu, to by partia tego byłego wydawcy katolickiej prasy skończyła jak PJN. A Solidarna Polska? Mam rażenie, że Ziobro czekał specjalnie na koniec wyborów z oderwaniem się od PiSu, bo wiedział że by się nie dostał do sejmu. O pozostałych partiach to nawet szkoda gadać. I dlatego chcę jakiegoś powiewu świeżości w polityce.
A tak w ogóle to proszę o wydzielenie tych kilku postów, bo nie mają nic spólnego z tematem.