W misji 4 TPR trzeba zniszczyć wrogom tylko budynki militarne. Chciałem sprawdzić czy przegram jak zniszcze coś "nie militarnego" i nie przegrywałem. Niszczyłem gospodarstwa, spichrze, chlewy, wszystko! Zielonym (nie chłopom, tylko tym z wieżami) również wszystko zniszczyłem (tylko 4 budynki ale zawsze coś). Przegrałem dopiero po zniszczeniu spichrza
żółtych znajdującego się w górnym prawym rogu. Dlaczego wcześniej mi nie pojawiło się że przegrałem?
O co chodzi z misją 4?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
Pomyliłeś działy, przenoszę.
Przegrasz misję, jeśli zniszczysz "ważne budynki ekonomiczne" (tj. spichrz, szkoła, gospoda) wrogowi z największą osadą lub w małej, nieszkodliwej wiosce. Inne małe osady produkujące wojsko powinieneś móc spokojnie zrównać z ziemią w całości - po prostu zabrakło miejsca na warunek przegranej dla nich.
Przegrasz misję, jeśli zniszczysz "ważne budynki ekonomiczne" (tj. spichrz, szkoła, gospoda) wrogowi z największą osadą lub w małej, nieszkodliwej wiosce. Inne małe osady produkujące wojsko powinieneś móc spokojnie zrównać z ziemią w całości - po prostu zabrakło miejsca na warunek przegranej dla nich.