Parę bugów

Dział dotyczący tylko drugiej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

kurzel131
Użytkownik Forum
Posty: 393
Rejestracja: 12 kwie 2009, 18:08
Kontakt:

Parę bugów

Post autor: kurzel131 »

Znalazłem przez ten czas parę bugów w 2 kampanii

misja 4 - po kiego dodali tam 100 rudy żelaza skoro nie ma dostępnej dymarki //do tego znany drunk solider by ktoś nie uprzadzał
misja 6 bodaj - nie można wydobyć fragmentu skał na górze

kwestia wież w 3 są w 4 nie ma dostępnych

i zasadniczo skał dają tyle by można było wybudować miasto i to tak ledwo ledwo a żeby się pobawić z wieżami to już nie.
Awatar użytkownika
kaszub
Użytkownik Forum
Posty: 759
Rejestracja: 13 kwie 2009, 21:25
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: kaszub »

TPR 4.
W SR3 to poprawiono, zamiast rudy jest broń w spichrzu.
A na drinken jest rada- kończ waść szybciej!!!
TPR6.
I na dole i u góry czasem się zdarza- nie ma rady.
kurzel131
Użytkownik Forum
Posty: 393
Rejestracja: 12 kwie 2009, 18:08
Kontakt:

Post autor: kurzel131 »

dziwne bo ja gram z sr3 beta 7

ad 6
zawsze można edytować mapę;>

przypomniał mi się bug z wiadomościami - np misja 7 komunikat taki sam jak w misji 1 tsk o uzbrojeniu żołdaków i gdzieś się jeszcze z 2 tsk powtarza może w 6
Awatar użytkownika
kaszub
Użytkownik Forum
Posty: 759
Rejestracja: 13 kwie 2009, 21:25
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: kaszub »

kurzel131 pisze:dziwne bo ja gram z sr3 beta 7
Na pewno? :D
Na głównym ekranie, u góry w rogu z prawej, masz wersję gry:
V1.58 SR2,
albo
V1.6 REL B7.

edit 02:54.
kurzel131 pisze: kwestia wież w 3 są w 4 nie ma dostępnych
I widzisz- złapałem- masz SR2, bo w TPR 3 SR3b7 nie ma wież.
kurzel131
Użytkownik Forum
Posty: 393
Rejestracja: 12 kwie 2009, 18:08
Kontakt:

Post autor: kurzel131 »

No to masz chyba lewą wersje bo mam v 1.60 i se ustawiłem w tpr 3 wieże od lewa do prawa
Awatar użytkownika
kaszub
Użytkownik Forum
Posty: 759
Rejestracja: 13 kwie 2009, 21:25
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: kaszub »

Może by ktoś wyjaśnił koledze, co ma, bo ja już cierpliwość straciłem.
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1664
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 »

Może przywrócił backup misji z tej strony albo przygotowany przez siebie wcześniej, który miał misje z SR2?

Wszystkie wymienione błędy (poza drunk soldiers) były poprawione już w becie 6, zdaje mi się.

Polecam wgrać patcha jeszcze raz, zwłaszcza że mamy już nowsze RC.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
kurzel131
Użytkownik Forum
Posty: 393
Rejestracja: 12 kwie 2009, 18:08
Kontakt:

Post autor: kurzel131 »

zapodaj link;p
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 »

kurzel131
Użytkownik Forum
Posty: 393
Rejestracja: 12 kwie 2009, 18:08
Kontakt:

Post autor: kurzel131 »

albo za mało wypiłem albo You are no longer allowed to build [nazwa budynku] uniemożliwia nam ich dalszą budowę od tego momentu
ODPOWIEDZ