Czy łucznicy/kusznicy to idioci?!
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
czapla_295
- Użytkownik Forum
A co ma tutaj mądrość?Chyba SI
.
Choć w hednym - jedynym etapie pachołki są dobrzy. Bo są całą gromadą. A jak się w grocie jest to trzeba ich jakoś pokonać. Ja się źle podejdzie to kamienie w ciebie polecą ;].
Jakby ktoś był ciekawy - to jest jedyny etap w tpr, w którym komputer miał jednostki z ratusza.
Choć w hednym - jedynym etapie pachołki są dobrzy. Bo są całą gromadą. A jak się w grocie jest to trzeba ich jakoś pokonać. Ja się źle podejdzie to kamienie w ciebie polecą ;].
Jakby ktoś był ciekawy - to jest jedyny etap w tpr, w którym komputer miał jednostki z ratusza.
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
W ogóle niezrozumiałe jest dla mnie to, że łucznicy i pachołkowie zatrzymują się i oddają strzały gdy tylko zobaczą przeciwnika. Nie ma wówczas mowy o tym, żeby ustawić ich w jakikolwiek inny sposób niż ten, z którego oddają strzały. Łuczników można jeszcze jakoś przemieścić, ale pachołkowie to prawdziwe pachołki...
lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com
Nic nie robisz zle
Wiem ci łucznicy i usznicy to idioci ale to jest juz blad gry 
- doman100
- Użytkownik Forum
A mnie jeszcze to denerwuje że jak sie walczy w mieście wroga to jednostki strzelające strzelają w pomocników i mieszkańców zamiast w wojo przeciwnika.
Ostatnio zmieniony 08 lut 2008, 16:04 przez doman100, łącznie zmieniany 2 razy.
Westess krutue szaleń
"Szczelające" - gratuluję
Błąd gry? Ja uważam, że to celowe utrudnienie - trudny manewr jednostkami strzeleckimi.
I dodam jeszcze nie zawsze komp jest taki głupi - jeśli już pośle swoich łuczników na śmierć, np. w dwóch grupach, to kiedy nasi żołnierze dobiorą się do pierwszej, druga stanie w bezpiecznej odległości i zacznie ich eliminować. Wtedy zanim uporamy się z pierwszą grupką, odniesiemy duże straty (oczywiście mówię o ataku grupka na grupkę - w końcu zawsze można wymyślić coś, żeby wygrać bez strat
)...
Nie wiem czy to było dokładnie na temat, bo przeczytałem tylko jego nazwę, i 3 wcześniejsze posty
Błąd gry? Ja uważam, że to celowe utrudnienie - trudny manewr jednostkami strzeleckimi.
I dodam jeszcze nie zawsze komp jest taki głupi - jeśli już pośle swoich łuczników na śmierć, np. w dwóch grupach, to kiedy nasi żołnierze dobiorą się do pierwszej, druga stanie w bezpiecznej odległości i zacznie ich eliminować. Wtedy zanim uporamy się z pierwszą grupką, odniesiemy duże straty (oczywiście mówię o ataku grupka na grupkę - w końcu zawsze można wymyślić coś, żeby wygrać bez strat
Nie wiem czy to było dokładnie na temat, bo przeczytałem tylko jego nazwę, i 3 wcześniejsze posty