[wydzielony] Czy ma pan kolory dla mężczyzn? Poproszę jeden.

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Mixxer5
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Mixxer5 »

Pincher: Ten gość zaprzeczył sobie samemu ze 20 razu w ciągu 6 minut. Całkiem normalny, nie ma co.

A jak "lud" dojrzewa do zrozumienia to świetnie! Niech "lud" się ogarnie i przestanie głosować na tych samych debili od 20 lat i będzie dobrze. Bo jak na razie, to nic się nie zmienia jest PiS i PO- konsekwentnie uzyskają większość w sejmie. Niech więc "lud" zwiększy frekwencję na wyborach z 60% do 100% i zacznie głosować na partie które nie są przyzwyczajone do władzy.

Gwarantuję, że sytuacja się poprawi.
Awatar użytkownika
PinCheR
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: PinCheR »

I tu się zaczynają schody, bo ludzie nie zdają sobie sprawy, że istnieją partie, które nie są umoczone w tym całym bajzlu. Partie te są notoryczne pomijane w mediach jak choćby KNP Janusza Korwin-Mikkego. I nie mówię tu o PJN, bo to też Ci sami ludzie. Poza tym głosy liczą nam Rosjanie, PKW korzysta z rosyjskich serwerów, a wszyscy wiemy jak wyglądają wybory w Rosji.

A co do prowokacji to owszem. Jedynymi prowokatorami byli ludzie w kominiarkach, a w kominiarki ubrani byli antyterroryści. Wyszło szydło z wora.
KAMPANIA:
Awatar użytkownika
DawidWarchoł
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DawidWarchoł »

Jest dokładnie tak jak mówicie, wasale. A co do tego, co przesłał Khelak, to zgadzam się z nim w 100% i mogę to skomentować jednym zdaniem: Khelak dobrze gada, polać mu do kielicha. 8-) :D
Młody ujadacz powrócił...
kurzel131
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kurzel131 »

Odnośnie jebania rządu było podczas protestu acta, przynajmniej u mnie.

http://www.youtube.com/watch?v=F9X5vhJb4Mo
http://www.youtube.com/watch?v=Wx72j9mAErk
http://www.youtube.com/watch?v=IOcUUNmmLHg

Nie wiem czym gość definiuję wolność, bo możemy sobie ściągać od tak jedną piosenkę z płyty Avril Lavigne bo nam przypasowała, albo jej nagie fotki bo zaszalała na wakacjach?.

Z wyborami jest jak jest, ja tam głosowałem na palikota na macha jako prezydenta zaw i jakieś tam jeszcze wybory miałem. A starzy nawet nie ruszyli się chociaż moje osiedle ma to całe centrum z urnami ulicę za moim blokiem. Co poradzić Potem taki tusk okrada biednych i daje sobie. Jak są tacy cwani to mogli robić politykom wjazd na chatę i powiedzieć 2 słowa gdyby telewizja przyjechała. Politycy ino utrudniają życie w tym kraju poprzez zarobki, ceny paliw czy powiększanie dziury budżetowej

I w końcu wiele rzeczy opisano tez na http://www.facebook.com/pages/MORALNIPL ... ts&fref=ts
Awatar użytkownika
Wubek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Wubek »

Oj ludzie ludzie, tyle głosów, tyle kłótni, non stop, wszędzie, tutaj też się musiało wedrzeć i to w takim temacie(dobrze, że zajrzałem huehueheuheueheuheeuheuheuehuheueheueheueheuheuehuheueheuheue)!

Moim skromnym zdaniem cała "kasta" rządząca jest skorumpowana i zgniła u rdzenia. Nawet, jeśli trafiają się jednostki, że tak to ujmę, prawe, to i tak głosowaniami etc etc kierują władze partii...
Kim tak właściwie są politycy? Co takiego sprawia, że trzymają w rękach los naszego kraju? No chyba nie wiedza, wykształcenie i plan. Tak naprawdę rządzi nami grupa ludzi, która "najlepiej się sprzedała", medialnych bestii, które przedarły się przez szarą masę ciemnej masy najlepiej.
Właściwie to moje stanowisko można ująć w jednym zdaniu: Czemu w rządzie zasiadają nie specjaliści, eksperci określonych dziedzin, a hieny pasące brzuchy przy coraz głębszym korytku, jakim są finanse publiczne? Czemu mamy spokojnie patrzeć, jak zamiast zajmować się zarządzaniem państwem oni uprawiają politykę dla sztuki? Odwraca się uwagę społeczeństwa tematami zastępczymi, posunięto się nawet do tego, że robi się szopkę z państw narodowych, od słuchania o katastrofie, tfu, smoleńskiej robi mi się mdło. NIE MYŚL, OBYWATELU, SŁUCHAJ NAS I ŚMIEJ SIĘ, CHICHOCZ Z NASZYCH KŁÓTNI, NIE ZASTANAWIAJ SIĘ NAD TYM CO TAK NAPRAWDĘ ROBIMY ZA TWOJE PIENIĄDZE, PO CO CI TA WIEDZA!
Prawda jest taka, że dopóki sami nie zaczniemy działać, nic się nie zmieni. Część wykształconych osób-pasjonatów musi "poświęcić swoje życie" i zacząć babrać się w tym szambie, i w miarę jak takich osób będzie coraz więcej, jest na coś nadzieja.
No cóż, zawsze można czekać jeszcze na drugiego Piłsudskiego.
Awatar użytkownika
kaszub
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kaszub »

Faktycznie OT offtopu.
Załóżcie temat:
11.11.12.
Albo:
Niech żyje Polska!

ewentualnie:
Kto Kogo gonił z Siekierą i Gdzie.
:D :D :D.
Awatar użytkownika
DawidWarchoł
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DawidWarchoł »

Mówisz i masz, Kaszubie :D
Młody ujadacz powrócił...
Awatar użytkownika
Mixxer5
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Mixxer5 »

PinCheR pisze:I tu się zaczynają schody, bo ludzie nie zdają sobie sprawy, że istnieją partie, które nie są umoczone w tym całym bajzlu. Partie te są notoryczne pomijane w mediach jak choćby KNP Janusza Korwin-Mikkego. I nie mówię tu o PJN, bo to też Ci sami ludzie. Poza tym głosy liczą nam Rosjanie, PKW korzysta z rosyjskich serwerów, a wszyscy wiemy jak wyglądają wybory w Rosji.

A co do prowokacji to owszem. Jedynymi prowokatorami byli ludzie w kominiarkach, a w kominiarki ubrani byli antyterroryści. Wyszło szydło z wora.
Primo- skoro ludzie dojrzeają do rewolucji, a nie wiedzą o możliwości obalenia tej idiokracji po prostu idąc na wybory i głosując na kogoś kto w sejmie nie był.... Słyszałeś jak się potoczyła rewolucja francuska? Tam też "tłuszcza" obaliła króla a władzę przejęli populiści (obniżymy podatki, obniżymy ceny, podniesiemy wynagrodzenia, damy zasiłki, etc.) Ale nie ma się czym przejmować, są w końcu: prowokatorzy:

Myśl o antyterrorystach włażących w tłum i podjudzjących go jest... zabawna ;) Naprawdę- już załóżmy nawet, że się tacy znajdą. Jak to możliwe, że któryś z nich do tej pory nie wystąpił u Drzyzgi z zasłoniętą twarzą, w "rozmowach" pt. "Byłem pachołkiem Tuska"? Przecież ci prowokatorzy się przewijają podczas każdych burd: od właśnie marszów niepodległościowych, poprzez mecz z Rosją na Euro, aż do zwykłych napie***lanek na stadionach. To ZAWSZE są prowokatorzy. To nie ludziom odpieprzyło i zaczęli demolować stadion/centrum miasta. Zostali SPROWOKOWANI. Jeśli więc Tuskowi i politykom tak łatwo nas kontrolować każdego dnia- to ok, może jesteśmy za głupi żeby się samemu rządzić...

EDIT: Co za ironia- skomentowałem dziwny offtop i... spowodowałem kolejny dziwny offtop :P
Awatar użytkownika
PinCheR
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: PinCheR »

Są filmiki, na których widać jak koleś rzuca kamieniem, czy cegłą, a potem biegnie i chowa się za kordonem policji. Nie powiesz mi, że to normalne. Wszyscy widzieli, że rzucał kamieniami, policjanci też, a jednak ochronili go... dziwne, prawda?

Piłsudski był socjalistą i agentem niemieckim.
KAMPANIA:
kurzel131
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kurzel131 »

Przeżyłem wybuch 3 wojny i koniec świata, ale tusk i policja tego kraju, to zwyczajni idioci. Afera z matka madzi ponoć szukali jej używając specjalistycznego sprzętu ,którym był kij, a przedtem było coś z tym detektywem no i jaką chałupę dostała.

Ukradnę malucha, a dostanę, za to lexusa i nowy dom.

Powiedzcie mi co z tego ,że przeżylimy 4 rozbiory polski 2 wojny światowe
I

http://demotywatory.pl/3454285/Polska

Potem nawet jak było źle, bo czas 2 wojny mielimy starsze i wolniejsze samoloty, a w angli zabijalimy aż wraki niemieckie latały, bo samoloty były przystało na 19 wiek.
Odpowiedz