Nuda...

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Nuda...

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Zaobserwowałm, że w przeciągu kilku dni nikt się na forum nie pojawił... Tak właśnie odchodzi K&M... wytłumaczeniem może być - nudno tu, wszystkie tematy wykorzystane. Bzdura! Jest to dla wieli Was jedna z ulubionych gier, jak nie ulubiona. Tematy się zawsze znajdą. Co ma być? Konkurs na zachętę? Konkurs zostanie nowy stworzony - zlecicie się wszyscy w parę minut, godzin po jego ogłoszeniu.
Nie będę teraz wymyślać tematów do poruszenia o K&M. Są tu dosyć popularne tematy jak i nie popularne, które można naprawdę w ciekawy sposób rozwinąć... Piszcie coś! :|
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Lucbach pojechał konno (jak przystąło na rycerza ;) ) w dalekie Europejskie krainy, by powrócić pewnego lipcowego dnia i jak przystało na kusznika - strzelić w łeb tym, co sądzą, że jak nic nie piszą to robią dobrze... otóż tak nie będzie... i to ja wam mówię :wink:
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Rozwijając i precyzując wypowiedź Khelbena :wink: ... Wyjeżdżam (a raczej wylatuję) do krain za Oceanem, a nie w Europie, a gdy wrócę (w połowie lipca) rozpoczniemy konkurs. Konkurs będzie dosyć duży, pracy będzie chyba więcej niż przy krzyżówce, ale i nagrody będą cenniejsze. Zapraszam serdecznie już teraz.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Sza! to miała być tajemnica :mrgreen:
Juz w powyższym poście mogłem to napisać :P
Awatar użytkownika
Wubek
Użytkownik Forum

MAłe pytanko

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Wubek »

To będzie konkurs na co?
Zdradźcie.
Na tematy na posty?
A jakie nagrody?
Zachęćcie ludzi.
Jak usłyszą o nagrodach to fiu fiu.........

Sam nawet spróbuję.
Z poważaniem
Wubek
(Wiktor)
I małe pytanko: jak robicie ten napis poniże kreski?
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

profil... // i ustawiasz tam własny podpis, przedtem zaznaczając, że ma się on przy każdym twym poście pojawiać :szczerzy: służę pomocą bliźnim :P

Ale szczegółów nikt się przed lipcem nie dowie... już ja tego dopilnuję :cyklop:
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

O samej formule konkursu nikt nie wie, jest ona w mojej głowie, krystalizuje się coraz wyraźniej. Oprócz pomysłu jest jeszcze opracowanie i zrealizowanie (żeby słowo stało się ciałem), to zajmie więcej czasu.

Co do nagród, to już teraz wiem, że będą to przynajmniej dwie gry (dobre, nie z serii tanich gier, choć tamte też nie są złe :wink: ). Postaram się, żeby kolejne nagrody (na pewno będą), nie były tylko grami, ale żeby jednocześnie ucieszyły graczy-zwycięzców. Może macie jakieś propozycje? Tylko bez przesady, komputerów nie rozdajemy :D .
lucbach,
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

dwie na dzień dzisiejszy mam propozycje :D

1. jeśli już by miało być losowanie, tylko tych, którzy odpowiedzieli np. na wszystkie ptania, czy np. rozwiązali WSZYSKIE hasła w krzyżówce... to by było o wiele bardziej sprawiedliwe... już to zresztą tłumaczyłem ;).

2. No... ostatnio nowa gierka ma wejść do sklepów. Reklamują ją wszędzie, nawet teraz pisząc ten post jest ta reklamówka gry na górze strony. Domyślam się, że już wszyscy wiecie, że moja propozycja nagrody za miejsce I jest Heroes V (najlepiej Złota Edycja 8) ). Miałbym większe szanse. :twisted:
Awatar użytkownika
Wubek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Wubek »

Nagroda dla wszystkich fanów TSK i TPR.
KOLEJNA SERIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:roll:
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Khelben pisze:dwie na dzień dzisiejszy mam propozycje :D
(...)

2. No... ostatnio nowa gierka ma wejść do sklepów. Reklamują ją wszędzie, nawet teraz pisząc ten post jest ta reklamówka gry na górze strony. Domyślam się, że już wszyscy wiecie, że moja propozycja nagrody za miejsce I jest Heroes V (najlepiej Złota Edycja 8) ). Miałbym większe szanse. :twisted:
Jeśli chcesz wygrać tę grę, weź udział w tym konkursie. Tutaj napisałem o nim co nieco (post z 2 czerwca, z 19:11).
lucbach,
Odpowiedz