Kolega problem z misją ma.
Jakieś sugestie? Nie grałem w tę misję, więc radzę się Was...
Mam na maksa problem z misja dla jednego gracza.
Voratmic czy jakos tak.Ogolnie mam garstke wojska napieraja na mnie takie masy wojska, ze mimo tego, ze mam 3gb ramu triple channel to zacina sie tak ,ze ciezko sterowac wojskiem.
Tak czy siak podchodzilem do tej "misji" pare razy.
Co sie troche obronilem to i tak te wojska wracaja nie wiem jak sobie poradzic z ta misja.
Szukalem na youtube, ale nikt nie dodal filmiku.
Prosze jesli to mozliwe o rade jak przejesc.
Ta misja jest ponoć niemożliwa do przejścia. Paweł95, który dość mocno rozkminia chyba single playera (przynajmniej z ludzi których znam), prosił na międzynarodowym forum żeby ktoś wrzucił save'a w którym udało się ją przejść, i nikt nie wrzucił (trochę ludzi mu odpisało, że próbowali)
Ostatnio zmieniony 17 maja 2013, 16:13 przez sado1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zaczynamy na południowym zachodzie i mamy:
9 ciężkiej jazdy,
15 łuczników,
9 kuszników,
12 mieczników,
8 wojowników,
8 pikinierów,
i spichrz.
W 4 minucie ciężka jazda atakuje spichrz.
Czy to jest to?
Bo jeśli tak, to jest w TPR.
W najnowszym Release ta misja jest nie do przejścia. Takie nagromadzenie ciężkiej jazdy powoduje, że nie ma innej szansy na przejście tej misji niż idealna taktyka, bądź niebotyczne szczęście.
Może istnieje jaki bug, który zniechęca do ataku? W tym bym szukał nadziei.
Też się tym bawiłem setki razy. Ale można spróbować montować wieżyczki jak najszybciej się da i jak najwięcej. Ludzie nie dadzą rady setkom ciężkich, kamienie zawsze pomogą chociaż niewiele. Ale jeśli twórcy dodadzą artylerię...
The Viking pisze:Też się tym bawiłem setki razy. Ale można spróbować montować wieżyczki jak najszybciej się da i jak najwięcej. Ludzie nie dadzą rady setkom ciężkich, kamienie zawsze pomogą chociaż niewiele. Ale jeśli twórcy dodadzą artylerię...
Dodadzą, albo usuną znaczną cześć woja, aby misję można było przejść