Pierwszy Polski klan w Kam?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Takie Życie.
- Użytkownik Forum
- Takie Życie.
- Użytkownik Forum
-
Bo_co
- Zwycięzca KaM Ligi Polskiej

Mogę pomóc jako najemnik ^^
Swoją drogą, jakie to ma znaczenie, że jestem w rosyjskim klanie ? Znam tych ludzi lepiej od Was. Jakie dla Was znaczenia ma kto skąd pochodzi ? Jakim językiem mówi ? Każdy gracz jest równy Vikingu
Swoją drogą, jakie to ma znaczenie, że jestem w rosyjskim klanie ? Znam tych ludzi lepiej od Was. Jakie dla Was znaczenia ma kto skąd pochodzi ? Jakim językiem mówi ? Każdy gracz jest równy Vikingu
Jeżeli dom jest pewną sytuacją, to oglądając go z różnych stron wyglądałby inaczej.
- Takie Życie.
- Użytkownik Forum
-
The Viking
- Administrator Forum

W sumie chyba skype jest dobrym pomysłem. Pojutrze ogarnę to i spróbujemy. A jak poszła gra klan v klan? Nie wszedłem na forum na czas, sorry.
A teraz krótki msg do roma i Takie Zycie. Sorry za moją dzisiejszą grę, jak już mówiłem, niedokońca grałem na poważnie. Jako dowódca nie powinienem był tak olewać gierki. Gdyby nie ja to byśmy się przebili. No ale cóż, stało się. Koniec z eksperymentami
A skoro już tutaj to piszę to notka dla niewtajemniczonych: zagrałem rundę testując taktykę "Pół ekonomii na marketach". Wyszło tak bardzo dziadowsko że zmuszony byłem szkolić samo żołdactwo. Naturalnie nie podołałem przeciwnikowi i wspierali mnie sojusznicy kosztem własnych linii. A szkoda bo mieli przewagę na swoich dziedzinach. Pojutrze się odegramy na kimkolwiek
Trzeba obczaić skejpy na pw. Jak macie to proszę o wysłanie mi danych bądź uzasadnienia dlaczego tego nie zrobiłeś. Obowiązuje każdego członka klanu.
A teraz krótki msg do roma i Takie Zycie. Sorry za moją dzisiejszą grę, jak już mówiłem, niedokońca grałem na poważnie. Jako dowódca nie powinienem był tak olewać gierki. Gdyby nie ja to byśmy się przebili. No ale cóż, stało się. Koniec z eksperymentami
A skoro już tutaj to piszę to notka dla niewtajemniczonych: zagrałem rundę testując taktykę "Pół ekonomii na marketach". Wyszło tak bardzo dziadowsko że zmuszony byłem szkolić samo żołdactwo. Naturalnie nie podołałem przeciwnikowi i wspierali mnie sojusznicy kosztem własnych linii. A szkoda bo mieli przewagę na swoich dziedzinach. Pojutrze się odegramy na kimkolwiek
Wiking,
administrator forum knights.sztab.com
administrator forum knights.sztab.com
- Obserwator
- Użytkownik Forum
Pierwszy Polski klan w Kam?
Drodzy gracze! Chcę normalnie grać. Macie jakiś pomysł?
Prawda światłością życia