Pierwszy międzynarodowy turniej taktyczny
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Jeżeli już chcesz wiedzieć to pierwsza opcja. Ale do rzeczy bo nie będę grał jak mam na jakąś zmianę bo zwyczajnie chyba nie będę mieć czasu, 13 letni komp to masakra na nowym wersjach softu może 22 bym mógł ale nic na razie nie wiem.
// mam nadzieje ,że wiecie ,że 22 to godzina a nie dzień
// mam nadzieje ,że wiecie ,że 22 to godzina a nie dzień
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2013, 14:01 przez kurzel131, łącznie zmieniany 1 raz.
- Obserwator
- Użytkownik Forum
Pierwszy międzynarodowy turniej taktyczny
Dobra, ale jak teraz się skontaktować ze swoimi przeciwnikami?!
Prawda światłością życia
- ChrisEggII
- Użytkownik Forum
Re: Pierwszy międzynarodowy turniej taktyczny
Zarejestruj się na tym forum i przeczytaj ten temat:Obserwator pisze:Dobra, ale jak teraz się skontaktować ze swoimi przeciwnikami?!
http://www.knightsandmerchants.net/foru ... =27&t=1813
W turnieju jest całkiem sporo Polaków więc przy odrobinie szczęścia skontaktujecie się tutaj. Jeśli nie - zostaje angielskie forum, zalecałbym przynajmniej jednej osobie z każdego teamu zarejestrowanie się tamże. Turniej w sumie jest międzynarodowy
Paweł, byłaby opcja żebyś wrzucił na angielskim forum listę forumowych nicków poszczególnych graczy? Ułatwi to na pewno trochę komunikację.
: no to mamy pierwsze nieporozumienie
Mamy cię skreślić i dać kurzelowi innego gracza do pary? Kurzel, na ile znasz angielski (albo czeski
), może w takim razie dalibyśmy ci Vatrixa (CZ)?
Z czeskiego wiem tylko tyle ,że zepsuty to poruchany.
Angielski znam bardzo dobrze gorzej z jakąś odmianą ale to w końcu komp a nie klasówka z czasów to będę miał dostęp do tłumacza.
Na zagranicznych forach mu online pisze z ludźmi i na serwerze zagranicznym każdy pisze po angielsku nauczyć się idzie przez ostatnie lata.
no i kiedyś fragmenty gry znaczy takiej książki co nie wyszła w polsce o grze tłumaczyłem do poradnika
Ostatnio nawet zamejlowałem z afrykanką.
Nie wiem mi to lotto ale ciężko mi będzie zrobić blitzkrieg po przerwie grania w rts piszcie co z tym remake na szybko.
Dobre ten czech by był?
Angielski znam bardzo dobrze gorzej z jakąś odmianą ale to w końcu komp a nie klasówka z czasów to będę miał dostęp do tłumacza.
Na zagranicznych forach mu online pisze z ludźmi i na serwerze zagranicznym każdy pisze po angielsku nauczyć się idzie przez ostatnie lata.
no i kiedyś fragmenty gry znaczy takiej książki co nie wyszła w polsce o grze tłumaczyłem do poradnika
Ostatnio nawet zamejlowałem z afrykanką.
Nie wiem mi to lotto ale ciężko mi będzie zrobić blitzkrieg po przerwie grania w rts piszcie co z tym remake na szybko.
Dobre ten czech by był?
Aleś ty krytyczny dobra http://www.gamefaqs.com/pc/190118-septe ... eator/faqs ważniejsze fragmenty z tej strony. W sumie tekst wygląda tak
CIAAAACH.
Wklejanie całej ściany tekstu w ramach offtopu? Przesada. Jedno ostrzeżenie dzisiaj to za mało?
>kuba11100
CIAAAACH.
Wklejanie całej ściany tekstu w ramach offtopu? Przesada. Jedno ostrzeżenie dzisiaj to za mało?
>kuba11100