Bo_co pisze:Alanbach pisze:Bo_co pisze:Ma małe wymagania... Grasz 1v1 z komputerem to tak. Jak myślisz dlaczego jest tylko dla max 8 graczy ? Bo wiekszości osób gra nie ciągnie już przy 8p, a jeżeli jeden nie daje rady to laguje wszystkim.
I to jest powód dla którego od bodajże pół roku już w ogóle nie gram w KAM remake przez sieć

ani mój laptop, ani komputer nie podźwigną nawet 4 playerów i wszyscy wychodzą z gry, bo po zbudowaniu kilkunastu budynków przeze mnie gra strasznie wolno działa (wolniej niż 1x). Czekam na jakiś cud..

Nie dawaj nikomu zaliczenia, zaczną przychodzić z kopertami, jeden semestr i masz nowego kompa

Dziecko, Ty chyba nie masz pojęcia o czym piszesz!!! Czy wiesz jakim koszmarem w dzisiejszych czasach jest dla nauczyciela postawienie NIEZALICZENIA?
Po pierwsze przychodząc z pracy do domu przychodzę tak naprawdę do drugiej pracy bo w domu muszę przez taką sytuację napisać:
- program naprawczy (czyli jak ja widzę poprawę tego ucznia na 2 i jego dalsza edukację)
- uzasadnienie (czyli tłumaczyć się, że to NIE JA jestem złym nauczycielem i go nie dopuszczam, tylko, że ON NAPRAWDĘ jest nieukiem i zasługuje na tą niedostateczną)
- pismo do dyrekcji (zestawienie ocen, opis ucznia)
- poinformować rodziców pisemnie, plus świecenie przed nimi oczami, kiedy przyjdą się żalić, że ich synusio wcale nie gra na komputerze non stop po szkole, tylko się uczy.. (ta... chyba na redtube).
- oprócz tego potem muszę się liczyć z nadzorem z kuratorium, którzy będą się wypytywać dlaczego moje efekty nauczania są takie, że ktoś nie ma promocji (czyli dobrej oceny).
Tak więc w dzisiejszych czasach gimbaza może wszystko... i rosną półgłówki. Polski rząd zrobił wszystko aby pokolenie mądrych i wykształconych wypędzić z Polski za zarobkami i wyjeżdżają (dzięki temu rząd ma ich z głowy, bo wykształcony człowiek myśli i nie da się nim manipulować). Zaś poprzez swoje głupie reformy rząd uczy teraz głupie dzieci, którymi będzie się w przyszłości łatwo rządziło, bo będą jak te ślepe i głupie kury.
Odnośnie zaś do tego co pisał
kaszub - czyli znalezienia lepszej pracy: dziecko, ja dziękuję Bogu, że w ogóle po studiach znalazłem dobrą pracę W ZAWODZIE i nie muszę tyrać za 4 zł/h na kasie w Biedrze. Jak będziesz dorosły to pogadamy. Nie będziesz wtedy myślał jak młody siurek (czyli o zakupie nowego kompa) tylko będziesz spłacał kredyt za mieszkanie (na który musisz miesięcznie odkładać 2/3 ze swojej pensji plus opłaty na własne koszty utrzymania i jedzenie, więc na życie zostaje Ci jakieś minus 100 zł). Witaj Polsko. ... powinniśmy wyjść na ulicę tak jak na Ukrainie, albo wsadzić calusieńki rząd do samolotów i wysłać jeszcze 20 takich samolotów do Smoleńska - wtedy można mówić o nowej polityce, bez układów i dojenia społeczeństwa. Amen.