TEMAT KTÓRY ROZWIĄŻE PROBLEM NABIJANIA POSTÓW
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum
TEMAT KTÓRY ROZWIĄŻE PROBLEM NABIJANIA POSTÓW
W tym temacie DOZWOLONE jest nabijanie sobie postów.
Tutaj możecie SWOBODNIE pisać.
Możecie NABIJAĆ do znudzenia.
Ale jest WARUNEK:
Nie nabijamy postów gdzie indziej. Wszystko inne ma być na temat, ok?
Tutaj możecie SWOBODNIE pisać.
Możecie NABIJAĆ do znudzenia.
Ale jest WARUNEK:
Nie nabijamy postów gdzie indziej. Wszystko inne ma być na temat, ok?
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum
Wybacz, jeżeli powieliłem czyjś pomysł. W tym nieładzie nie mam ochoty zagłębiać się. Przejrzałem cały dział "Gawędy średniowieczne" i znalazłem nic podobnego. Mnie też się nie podoba cała ta otoczka związana z emblematami i liczbą postów. Zwłaszcza to drugie. Jestem zdecydowanie za usunięciem licznika postów (można w to miejsce wstawić link do gadu-gadu np. gg:5461644) oraz za możliwością wyboru avatara w zakresie KaM, tzn że nie można wstawić sobie zdjęcia pieska czy jakiegoś samochodu, tylko Pikiniera albo Hodowcę. Taki temat (o ile dobrze pamiętam) był; poruszał on sprawę postów, avatarów i jeszcze czegoś.
A wracając do tego tematu, który teraz założyłem: Khelbenie, mam nadzieję, że to przecierpisz. Popatrz na to z innej strony - co wolisz: bezsensowne posty w stylu "mhmmmmmmmmmmmmmmmmmmm" czy "baaaaaaaaaaardzo trudne" + metry emotikon (tylko po to, by zmienił się obrazek z boku [ sick! ]) albo wolisz może, żeby cały ten syf był sobie tutaj.
A tak wogóle to najlepiej byłoby, gdyby Administrator (bądź Moderator) oczyszczał całe forum z tego brudu, przenosząc do działu "Niegodne rycerza". Albo odrazu usuwał, ale z kolei nie załatwiłoby to problemu liczby postów i tych nieszczęsnych obrazków niezgody. I znów jesteśmy w punkcie wyjścia. Czyli podsumowując:
potrzebny jest sprawny i dyspozycyjny moderator
proponuję usunięcie licznika postów
proponuję możliwość wyboru obrazka z galerii avatarów (jest taka opcja :])
Amen.
A wracając do tego tematu, który teraz założyłem: Khelbenie, mam nadzieję, że to przecierpisz. Popatrz na to z innej strony - co wolisz: bezsensowne posty w stylu "mhmmmmmmmmmmmmmmmmmmm" czy "baaaaaaaaaaardzo trudne" + metry emotikon (tylko po to, by zmienił się obrazek z boku [ sick! ]) albo wolisz może, żeby cały ten syf był sobie tutaj.
A tak wogóle to najlepiej byłoby, gdyby Administrator (bądź Moderator) oczyszczał całe forum z tego brudu, przenosząc do działu "Niegodne rycerza". Albo odrazu usuwał, ale z kolei nie załatwiłoby to problemu liczby postów i tych nieszczęsnych obrazków niezgody. I znów jesteśmy w punkcie wyjścia. Czyli podsumowując:
Amen.
Ech...
Potrzebny jest lucbach... moderator - gdy lucbacha nima...
Licznik postów ma być
Banować wszystkich którzy "bawią się licznikiem" i piszą "oooooooooooooooooooo... faaaaaaaaaaaaaaaaaaaajnie".
Galeria avatarów... nie mam nic przeciwko
Ale tylko dla tych, co dojdą do emblemantu barbarzyńcy <lol2>
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum
I tak i nie. Wg mnie potrzebny jest ktoś odpowiedzialny :]Khelben pisze:Potrzebny jest lucbach... moderator - gdy lucbacha nima...
Dlaczego? Czy bez licznika będziesz się czuł jak cukrzyk bez insuliny?Khelben pisze:Licznik postów ma być
Zdecydowane TAK! Najlepszym przykładem jest Kuba, który rejestrując się na początku czerwca zdążył już porządnie napsuć mi krwi. Najpierw założył co najmniej 4 konta (bo to tak trudno zapamiętać hasło czy login), a później rozpoczął koncert na forum: po 2 posty na jedną myśl, a także to właśnie ooooo, aaaaa, itd + metr emotikon. Kubie i innym DN mówię NIE*Khelben pisze:Banować wszystkich którzy "bawią się licznikiem" i piszą "oooooooooooooooooooo... faaaaaaaaaaaaaaaaaaaajnie".
* - chyba, że zdecydowanie się poprawi.
Sratatata :] I znowu żeby dojść do emblematu będą nabijać posty. Nie ma mowy.Khelben pisze:Galeria avatarów... nie mam nic przeciwko. Ale tylko dla tych, co dojdą do emblemantu barbarzyńcy <lol2>
- kubarychle
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum
http://sopot.i365.pl/neo/troll.htm
Skąd my to znamy? :]Ze strony http://dziecineo.prv.pl :
Typowe działania troli:
* zakładanie tematów w złych działach i to po kilka na raz
* pisanie wielu bezsensownych wypowiedzi w krotkim czasie
* używanie wykrzykników, znaków zapytania lub emotek w ilościach większych niz to potrzebne
* niestosowanie się do zasad interpunkcji, ortografii
* "olewanie" uwag innych, nieliczenie sie z czyimś zdaniem
* proszenie o cracki, seriale i nielegalne oprogramowanie
* agresywne odpowiedzi na zwrócenie uwagi
* nieużywanie wyszukiwarek dla rzeczy najbardziej nawet trywialnych oraz zakładanie wątków przed sprawdzeniem czy już istnieją