Mapy

Wszystko o KaM Remake - opinie, znalezione bugi, propozycje, mapy...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
KubaKam
Użytkownik Forum

Mapy

Odpowiedz z cytatem

Post autor: KubaKam »

Podał by ktoś jakieś fajne mapki do KaM REMAKE wraz ze stroną z której mapę można pobrać.I nie obraził bym się za instrukcję jak to wrzucić do KaMa. :)
Awatar użytkownika
Edward Arald IV
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Edward Arald IV »

Instrukcje?
Pliki wrzucasz do folderu z KaM Remake, a potem wypakowujesz wszystko w odpowiedniej kategorii.
(Nie pamiętam nazw, ale się domyślisz)
Międzynarodowy ruch przywrócenia machin oblężniczych - M-RP-MO
Awatar użytkownika
KubaKam
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: KubaKam »

Ok a jakoeś mapy o to głównie pytałem. :P
Awatar użytkownika
ChrisEggII
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: ChrisEggII »

Mapy masz do ściągnięcia na tej stronie: http://knightsandmerchants.net/forum/kamrepos/
Folder który ściągniesz, przenosisz do folderu .../KaM Remake/Maps (bądź MapsMP, jeżeli jest to mapa sieciowa.
Niestety nie mam pojęcia jaką mapę mógłbym tobie polecić, bowiem już od dawien dawna nie miałem uruchomionej tej gry.
Obrazek
Awatar użytkownika
Tiank
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Tiank »

Zależy też jakie mapy lubisz. The Maze jest wg mnie ŚWIETNA pod każdym względem, to specjalna mapa kooperacyjna dla 4 graczy, gdzie walczysz przeciwko (trudnemu) AI. Po drodze masz do wykonania kilka zadań (np. przejąć i utrzymać posterunek, zniszczyć strategiczne budynki wroga), a oprócz tego dostajesz bonusy za osiągnięcia (dodatkowych żołnierzy, za np. odkrycie odpowiedniej ilości mapy). Zabawa na co najmniej 1,5h, max 2h, bo tyle masz czasu na przejście misji. POLECAM!

Polecam też Castle Defenders, kolejna specjalna mapa, gdzie bronisz się przed coraz trudniejszymi falami wroga. Też dla 4 graczy.

Ze zwykłych map kooperacyjnych polecam A Way East i Lakeland, dużo miejsca na rozbudowę, wymagający przeciwnik, fajnie się gra.

Z map taktycznych osobiście lubię zwłaszcza Icewind Valley, za wygląd i Lost Road za możliwość wyboru typu armii.

Z ekonomicznych polecam Swampland i swoją Cold Steel Mountains, fajne mapki 1v1, Swampland niestety za mało doceniana wg mnie...

Obczaj sobie tez Space Invaders, mapka Single Player, bardzo fajnie zrobiona, ja się na niej dobrze bawię :D.

Ale pamiętaj, że nie każdy wrzuca swoje mapy na Map Database, większość wrzuca je tutaj: http://www.knightsandmerchants.net/foru ... um.php?f=5
Awatar użytkownika
Edward Arald IV
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Edward Arald IV »

Międzynarodowy ruch przywrócenia machin oblężniczych - M-RP-MO
Odpowiedz