wasze smieszne błedy

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
kubarychle
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kubarychle »

ja nie miałem żadnych głupich błędów, ale mój kolega tak. bo gdy porzyczyłem od niego KaM
to wcześniej widziałem jak on gra i nie robiłem błędów :D :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :D :D :D :D :D :D :D :D
Obrazek
Kaczak
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kaczak »

Mój początkowy błąd był taki, że chciałem zaoszczędzić na kamieniu i zamiast ulic budowałem pola, a potem się dziwiłem dlaczego nikt po moich "drogach" nie chodzi :smutny:
Awatar użytkownika
popol
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: popol »

Komputer robi głupsze błędy: np nie dołączy drogi do budynku i przez całą grę nic nie robi :glupek:
Obrazek
Awatar użytkownika
Kayoko
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kayoko »

heh, ja to uczyłam się grać od brata (jest nim KnajkoFan ;) ) ale i tak swoje błędy robiłam^_^ np kiedy zolnierze byli głodni podchodziłam nimi pod gospodę :roll:
Pikinierzy rlz. :)
Obrazek
PLANT_15
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: PLANT_15 »

Mój jedyny błąd jaki zrobiłem w KaM był taki, że zrzuciłem gre na pasek nie włączając pauzy i poszedłem na obiad... oczywiście jak wróciłem i włączyłem gre okazało się, że nie ma mojej liczącej 400 ludzi armii :cry: :cry: A najgorsze było to, że nie zapisałem gry :?
P.S. Dla tych, którzy nie jarzą co się stało z moją armią... została zagłodzona :P
Tcheodor
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Tcheodor »

ja raz w 2 misji nie wiedziałem jak zdobywać płaty skóry i ja raz spróbowałem zabić moją armią biegające po mojej basie wilki :mrgreen: i jeszcze drugi mój błąd jak np mam już rozbudowaną armie to ja bużyłem wszystkie budynki i budowałem kilak szkół bużyłem budynki żeby szybciej nieśli złoto do szkół i przez to miałem za dużo rekrutów i stali czekając aż inny wejdize do zamku i miałem przez to głodówkę he he :)
Awatar użytkownika
Bartosz
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Bartosz »

Jakoś nie mogę sobie przypomnieć czy miałem jakąś wpadkę, choć była na pewno.
A może, tak np,:
-Ustawiłem konnice na pikinierów
-A lancarzy na mieczników
to bło w misji 7. Normalnie porażka, nie dość, że zabili mi wszystkich żolnierzy to jeszcze zniszczyli wioskę i musiałem się przenosić do spichrza położonego nieco wyżej. Oczywiście poniosłem klęskę, ale to był mój pierwszy raz.! :zraniony:
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

No fakt - kiepsko przemyślana taktyka :]
Odpowiedz