pisałem o tym i to nie raz .
tylko najwyraźniej wiele osób spotkało się z taką przygodą, bo nikt jakoś tego nie chciał komentować. Podobna sytuacja jak z drzewem, które ciągle spada i spaść nie może, kiedy zabijemy drwala w połowie jego pracy....
ale nic nie przebije "toczącego się kamienia" .
Nie wiem czy to bug, ale chyba brak miejsca w warowni.... po 202 sztukach lekkiego pancerza miejsce w warowni na ten produkt chyba się skończyło, bo potem wnosili to do spichlerza... każdy tak ma?
..:::ZEST Riddles:::.. To cię pochłonie...
Tak, limit to 255 (jeśli zamawiamy jakiś produkt, to do 250 zwiększamy prawym przyciskiem myszy co 10, a potem lewym jeszcze te pięć). Też tak miałem, że potem ładowali mi do spichrza. To normalne, choć mało logiczne (podzielam więc zdanie Rafaela_5000)...
Hmmm... podajecie ze w warowni moze byc 255 sztuk jednego rodzaju broni. A mi co najwyzej do warowni dawaja 208 bodajże. Nie wiem wiec czemu tak jest. :/ chyba to zostanie nie wyjasnione.
Nie nie, ja tylko podawałem jaka jest maksymalna liczba zamawianych towarów w budynkach. Bardzo możliwe, że w warowni nie mieści się tyle sztuk jednego produktu. Właśnie, podałeś 208, a ktoś "zmieścił" więcej albo mniej?