Zaśmiecanie forum

Pojawiają się tu informacje istotne dla funkcjonowania Forum. Zapraszamy do przeglądnięcia od czasu do czasu.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Wubek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Wubek »

Chyba powinien byc ban za sam nick........................ nie wiem jak tu, ale wszędzie są bany za "takie" nicki, niezależnie od postów pisanych przez danego osobnika. Swoją droga, pomysłowy nick. xD :cyklop:
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

może dziwny ździebko pomysł, może szurnięty, ale z tego co widzę - część użytkowników na forum, albo ma od paru lat 0 postów, ale są to nie usunięte stare spam-booty.
może dziwnie by liczba użytkowników potem wyglądała, w sensie, że zmalała...
na takim mega-forum JCS było sobie 300 użytkowników, dzień później zostało sie 80. Można by też tak i tutaj zrobić - z 300 użytkowników zostawić tylko użytkowników "ludzi" i to tych co mają posty... i to tych co BĘDĄ na 100% pisać je dalej. Jeśli ktoś zostanie usunięty z zerem postów, a będzie chciał dołącyzć się do naszej małej gromadki, to się na nowo zarejestruje. Lepiej, by na forum było mniej osób, ale aktywnych użytkowników.
Moje zdanie

Pozdrawiam
Khelben
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Jasne. Za jakiś czas to zmienię, możecie być pewni. Dlaczego "za jakiś"? Bo to będzie czas dużych zmian, nie tylko tej :mrgreen: ...

"Megaforum" z 300 użytkownikami? Zobacz ilu użytkowników ma to forum: elektroda.pl. Jakbyś nie znalazł (nie wiem, czy jest to możliwe bez zalogowania się), to Ci powiem - prawie 213 tysięcy :szczerzy: . I ani jednego spam-bota!
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2006, 17:41 przez lucbach, łącznie zmieniany 1 raz.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Dużych zmian? o już się boję :mrgreen: .
Mam nadzieję, że równiesz szata graficzna forum się zmieni... ale może za dużo wymagam...
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Wyczekuj newsów parę dni po rozstrzygnięciu konkursu.
lucbach,
Rafael_5000
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Rafael_5000 »

Może wreszcie będzie ład i porządek, który wytrzyma dłużej niż kilka godzin...
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Moooooże...
lucbach,
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Michailoff »

Też mam taką nadzieję. Bo chodzi o forum gry, którą odkryłem tak jak tylko się da :szczerzy: . Wiem, że może to zabrzmi śmiesznie, to ja potrafię przejść misje od 2 do 19 tylko bez produkcji wojska :niedowiarek: :P :twisted: . A co do porządku, to mogę pomóc adminowi. Niech to forum przypomina grupę dyskusyjną "gdzie jak jakiś człek, co jest zielony w sprawach sieci gry zajdzie, to że będzie mógł liczyć na pomoc tych którzy się na tym znają i że rad jakichś od doświadczonych kolegów dostanie kilka. Aby było jak najmniej lamerów!" :mrgreen:
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Michailoff pisze: A co do porządku, to mogę pomóc adminowi (...)i

Jak chciałbyś lucbachowi pomóc? Bo nie do końca jarzę...
* * *
Albo wysłać do każdego (przez długi czas nieaktywnego) użytkownikapytanie w stylu "czy będzie dalej uczestniczyć w życiu forum". Wiele osób tu się rejestrowało, by po prostu zapytać "czy są jakieś kody do K&M", "skąd można pobrać KAM", zaś po otrzymaniu odpowiedzi po prostu odchodzili bez pożegnania i zapewne większość z nich nigdy tu już nie wróci... no, chyba, ze utknie w jakiejść misji, to poprosi publicznie tutaj kogoś o poradę. Jeśli chodzi o porady "Jak przejść misje", mój i Mullena projekt spokojnie się tym zajmie, i mam nadzieję, że zostanie dodany na tą stronę, znacznie ją wzbogacając. Każda strona K&M zazdrościłaby wtedy tej... ale to na razie niedaleka przyszłość ;-)
Green
Użytkownik Forum
Kontakt:

goście goście...

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Green »

Możnaby zrobić tak: :idea: każdy mógłby napisać parę postów BEZ rejestracji na forum (jako tzw. Gość). :mrgreen: Na wielu forach jest taka możliwość (niekoniecznie na małych), a to mogłoby pomóc w usuwaniu jakiś zbereźnych postów [moderator (jakby był :niedowiarek:) mógłby usunąć posty, ale nie trzeba byłoby już usuwać spamera :twisted: (bo o ile wiem modek nie może tego zrobić)]
Takie jest moje zdanie... :D 8-) :D
Poniższe stwierdzenie jest fałszywe
Powyższe stwierdzenie jest prawdziwe
Odpowiedz