przyznam tu 100% racji MR.ŻelazoBlaszak pisze:Ja bardzo lubię gry średniowieczne i uważam że to jest najciekawsza epoka naszych dziejów.:DLubie jak wojsko pierze sie mieczami i toporami
![]()
A bardzo zaintrygowała mnie gospodarka w KaM. W innych grach bardziej skupiamy się na wojsku (taki stronghold naprzykład). KaM bardzo dobrze połączyło wojsko z gospodarką
![]()
Dlaczego nas to kręci?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
pierwszy raz (chodzi mi o TSK) gre ,,Knights and merchants" przedstawił mi moj kolega wtedy nie wiedziałem że ta gra jest po prostu ,,STWORZONA DLA MNIE"
gdy zagrałem pierwszy raz wrażęnie jakie odniosłem było ogromne - ppierwsze wrażenie WOW drugie ale COOL to co widze w tej grze to jest je :
1. Wspaniała grywalność

2. Możliwosć wznoszenia i budowania własnej gospodarki
3. Tworzenie wielkiej armi i rozwalanie wroga

1. Wspaniała grywalność
2. Możliwosć wznoszenia i budowania własnej gospodarki
3. Tworzenie wielkiej armi i rozwalanie wroga
Ta: zero brudu, chorób, mrozu, zimna, smrodu. Wszędzie wiosna, kwitną kwiaty, wszystko czyste i kolorowe, nie trzeba się załatwiać, ani karmić zwierząt dzikich. Nie trzeba się rozmnażać, nie trzeba nawet stwierdzać, że jest tu jakakolwiek kobieta. Wogóle deszcze nie pada, słońce świeci jak cholera, pierwsze żniwa następują po zwykłym zasianiu na sucho...
takie średniowiecze to jest wypas :]
takie średniowiecze to jest wypas :]