Nowa wersja strony knights.sztab.com i forum
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Dziękuję, skontaktuję się z Tobą przez pw.
A propos projektu graficznego: The Knight napisał, po obejrzeniu tych kawałków grafiki, że pomysł grafiki na forum, z "dyskutującymi" postaciami z gry, łudząco przypomina ideę obrazka z jego strony. Faktycznie tak jest, tylko że ten obrazek zobaczyłem dopiero po jego sygnale. Zadziwiający zbieg okoliczności. Zastanawiam się teraz, czy nie zmieniać tego obrazka. The Knight powiedział, że nie trzeba, napisałem mu zresztą, że to nie było celowe...
A propos projektu graficznego: The Knight napisał, po obejrzeniu tych kawałków grafiki, że pomysł grafiki na forum, z "dyskutującymi" postaciami z gry, łudząco przypomina ideę obrazka z jego strony. Faktycznie tak jest, tylko że ten obrazek zobaczyłem dopiero po jego sygnale. Zadziwiający zbieg okoliczności. Zastanawiam się teraz, czy nie zmieniać tego obrazka. The Knight powiedział, że nie trzeba, napisałem mu zresztą, że to nie było celowe...
lucbach,
administrator knights.sztab.com
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum
Nie pamiętam, gdzie powinien znaleźć się ten temat, ale... przydałoby się zrobić mały porządeczek w użytkownikach forum, którzy nie napisali dotąd ni jednego posta. Np. jakichś siedmiu gości przede mną (czyli zarejestrowanych dawno) nic nie napisało, jak wspominałem. Fajnie by było, gdyby od owych wielkich zmian, forum aż pachniało nowością, świeżością, ładem i pożądkiem...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Czas startu nowego projektu, niestety, poważnie się opóźni (jeśli można mówić w ogóle o opóźnieniu w przypadku projektu, któremu nie stawiało się daty ukończenia). Jest kilka przyczyn, jedna z nich jest niezależna ode mnie i hamuje rozwój pozostałych działań
.
lucbach,
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Przepraszam wszystkich, że to się tak wlecze i że ostatnio mało bywałem na forum (a w zasadzie w ogóle
) . Projekt nie może na razie wystartować z powodów wymienionych w moim poście z 13 listopada. Bardzo żałuję, ale gdyby chociaż osoba odpowiedzialna za poskładanie tego w html i CSS zrobiła to w ciagu najbliższych tygodni, to sądzę, że cieszylibyśmy się z nowej wersji (i forum i strony) mniej więcej na początku lutego 2007.
Przykro mi się robi, gdy widzę w statystykach, że strona jest nadal odwiedzana, a tymczasem zapowiadany przeze mnie projekt jeszcze nie ruszył. Postaram się zrobić, co będzie w mojej mocy.
Przykro mi się robi, gdy widzę w statystykach, że strona jest nadal odwiedzana, a tymczasem zapowiadany przeze mnie projekt jeszcze nie ruszył. Postaram się zrobić, co będzie w mojej mocy.
lucbach,
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Podjąłem decyzję, że uruchomię forum w nowej szacie graficznej, na razie bez zmiany strony knights.sztab.com. Robiłem dziś testy, żeby w decydującym momencie na uruchomienie nowej wersji poświęcić kilkadziesiąt minut, a nie zamykać je na dzień lub kilka (choć nie wykluczam, że w razie potrzeby będę zmuszony zamknąć je na dłużej właśnie).
Napiszcie co sądzicie o tym, żeby wystartowało samo forum.
Napiszcie co sądzicie o tym, żeby wystartowało samo forum.
lucbach,
lucbach pisze:Przykro mi się robi, gdy widzę w statystykach, że strona jest nadal odwiedzana, a tymczasem zapowiadany przeze mnie projekt jeszcze nie ruszył. Postaram się zrobić, co będzie w mojej mocy.
Wiesz, ja tam odwiedzam stronę niemalże codziennie choć raz. Mnie tam bez różnicy, czy będzie strona nowa za tydzień, miesiąc, czy rok...
Wolałbym, żeby wszystko wystartowało w tym samym czasie - strona i forum. To byłaby wielka metamorfoza obu rzeczy w tym samym momencie. Lepszy, zapewniam, byłby efekt na końcu, którego z pewnością byś się nie spodziewał lucbachu