wroce do tegolucbach pisze:Ja z chęcią widziałbym tam np. chatę grzybiarza albo fryzjera (ten pomysł podsunął mi brat).
jakie budynki chcielibyście żeby były w dodatku jakby był?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Misza
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
Yo jestem nowy nie widze siebie a widzicie mnie ?
No i co z tymi koszarami, bo jak narazie to taką funkcję, a nawet lepszą spełnia spichrz. Chaty pomocników zostały odrzucone przez autorów z prostych przyczyn - źle się grało jak co chwilę pomocnicy chodzili tam spać, a pomysł z AoE też odrzucili, bo tylko zbędne miejsca zajmowały. A ten zamek króla to po co?
Jam mam taki pomysł na budynek....
Załorze się, że każdy lub większość z was miała problem z budowniczymi, którzy nic nie robią i blokują droge np: do gospody. Może by zrobić chatkę lub domek dla budowniczych, żeby nie przeszkadzali.
Załorze się, że każdy lub większość z was miała problem z budowniczymi, którzy nic nie robią i blokują droge np: do gospody. Może by zrobić chatkę lub domek dla budowniczych, żeby nie przeszkadzali.
" Przemoc rodzi tylko przemoc, która się zatacza z kolejnym aktem"
MITAMPASIFil17 pisze:Jam mam taki pomysł na budynek....
gdyby jeszze w jeden budynek wchodziło po 5-10 było by bosko
,,Moją zbroją jest pogarda"