Nie działa mi przyspieszenie w TPR po kliknięciu na F8.
Mam klawiaturkę USB i pewnie o to chodzi bo kiedyś jak grałem jeszcze z klawaiturką na wejście ps2 to wszystko chulało. Problem w tym że mam zwalone gniazdo PS2 i podczas gry po ok 15 min. na zwykłej klawiaturze podpiętej do tego portu coś się rozłącza, komputer zaczyna piszczeć i nic sie nie da zrobić. Kurwicy można dostać.
Co robić? Bo bez przyspieszenia strasznie wolno się gra
Khelben pisze:Ale jest czas na myślenie Dzięki temu bracia, możecie planować takie boje i inne dziwactwa na wroga, o jakim wam się nawet nie śnilo...
.....chyba że nie należycie do cierpliwych osób i czekanie aż ci zbudują budynek zniechęca cię od gry
To jak jest jakis sposob? Moze jest jakis klawisz zastępczy albo można to gdzieś zmienić (w ustawieniach nie zauważyłem).
To miało sens, gdy miałem TSK Odkąd poznałem magiczny klawisz F8 uzależniłem się, ale nie gram na nim cały czas. Co jakiś czas go włączam i wyłączam. Po prostu patrzenie jak ludzie budują budynek jest stratą czasu.
Duch pisze:To miało sens, gdy miałem TSK Odkąd poznałem magiczny klawisz F8 uzależniłem się, ale nie gram na nim cały czas. Co jakiś czas go włączam i wyłączam. Po prostu patrzenie jak ludzie budują budynek jest stratą czasu.
No właśnie....chyba zaniose se kompa do serwisu niech mi sprawdzą to gniazdo....