Najbardziej podoba mi sie ze KaM to prawdziwa gra strategiczna, gdzie zeby wygrac bitwe trzeba sie wykazac umiejetnosciami taktycznymi i sprytem. Te wszystkie Herosy czy Diabla, Kozacy sie schowac moga. Do piet nie dorastają KaM
Dlaczego nas to kręci?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Mam wyjątkowy sentyment do tej gry, bo była to pierwsza gra w jaką grałem. Było to wieki temu, jeszcze kompa nie miałem to chodziłem do znajomych, którzy jedni z nielicznych mogli się pochwalić posiadaniem peceta. No i wtedy mi pokazali Knajsy - zakochałem się w tej grze
Troche się wkurzali bo przychodziłem do nich codziennie zeby pograc i siedzialem do poznych godzin wieczornych
Najbardziej podoba mi sie ze KaM to prawdziwa gra strategiczna, gdzie zeby wygrac bitwe trzeba sie wykazac umiejetnosciami taktycznymi i sprytem. Te wszystkie Herosy czy Diabla, Kozacy sie schowac moga. Do piet nie dorastają KaM
Niestety gra nasza nie ma zbyt wielu miłośników. Gdyby było inaczej na pewno cieszylibyśmy się z 2 częsci gry.
Dobra, ja tu napiszę, bo widzę, że aktywność na forum znowu zmalała i nikt prawie nic nie napisał tu dzisiaj...
Aż tak odkładasz w odstawkę Diablosy i Heroesy? Wiesz, tak naprawdę to one jednak nieco lepsze są, nie że podwzględem gustu, ale gry są cięższe, bardziej dopracowane, mają liczne dźwięki i muzykę i pełno różnych wątków... i nie są grami (prócz H) strategicznymi (mówiąc o D). A KaM, to KaM...
Aż tak odkładasz w odstawkę Diablosy i Heroesy? Wiesz, tak naprawdę to one jednak nieco lepsze są, nie że podwzględem gustu, ale gry są cięższe, bardziej dopracowane, mają liczne dźwięki i muzykę i pełno różnych wątków... i nie są grami (prócz H) strategicznymi (mówiąc o D). A KaM, to KaM...
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2007, 00:51 przez Kheli, łącznie zmieniany 1 raz.
ogólnie można powiedzieć zobaczcie jaką grafikę miały gry w 1997-99 a nawet teraz wymienić na palnach można gry 2d które mają ładniejszą grafikę od KaM'a choć gdyby ta gra miała by dziś wydana dzisiaj (oby ktoś wreszcie sobie przypomiał o niej drodzy programiści wielkich koncernów grier) to musiała by mieć grafikę na miarę OBLIVIONA lub CRISISA by zrobić taką furorę. Ale czy tu o grafikę chodzi wedłu mnie gra nawet powinna zostać przy 2d by zachować swój klimat poprostu według mnie mogli by dac sposób tworzenia wojsk jak w Earth 2150 tzn. tworzysz ją z takich komponentów jakich chcesz tzn wybierasz sobie konia, zbroje, pike, żelazną tarczę i zbroję. i mamy Temlariusza. co sądzicie
,,Moją zbroją jest pogarda"