Dzwina misja;/
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Dzwina misja;/
Mam K&M druga czesc... gram na niej w TSK i nie wiem co jest;. jestem w czwartej misji i nidy jej nie widzialem musze przyznac... jak mialem K&M 1 czesac to normalnei po 3 misji czyli po tej taktycznej byla jakas tam misja ktora latwo przechodzielm zas teraz mam calkeim inna 4 misje i nei wiem jak ja przejsc;/ mianowicei jest to misja gdzie mam dwoch przeciwkikow-zielonego i zoltego. sa oni zabarykadowani i w miejscach dzie moge do nich dosjc stoja wiezyczki... zniszczylem juz cale ich wojska i w momencie gdy niszcze budynki i gd zniszcze wszystkei wazne czyli szkola warownia spichrz i gospoda to pokazuje mi sie ze misja nie wypelniona. Przytocze wam list jaki mialem przed ta misja zeby przyblizyc wam o co mi chodzi dokladnie: wrogom nie udalo sie powstrzymac natarcia oddzialow wiernych krolowi. baron von jakis tam:P wycofal sie ze swoimi wojskami do twierdzy i tam czeka na nasz atak. poddani Barona przyjeli nas przychylnie. Skorzystaj wiec ze sposobnosci powiekszzenia swojej armii. Aby zaatakowac twierdze lauenburg potrzebujesz znacznych sil. jesli zwyciezysz bedzie to przestroga dla wszystkich..... pomozcie. napsizcie mi co mam zrobic zeby ja przejsc ta misje...
Kurczę!
Chodzi o misję czwartą w Kampanii TSK, ale c części TPR, gdzie mamy i tą i tą kampanię! W zwykłym TSK jest tam Lauenburg, a w nowej jest właśnie ta z tymi budynkami wojskowymi. Kapejszyn?
O kuźniach pisałem, że to jest budynek militarny i nie miałem na myśli, że w 4 misji są kuźnie. Zniszczyć wyłącznie budynki militarne rozumiecie?
Chodzi o misję czwartą w Kampanii TSK, ale c części TPR, gdzie mamy i tą i tą kampanię! W zwykłym TSK jest tam Lauenburg, a w nowej jest właśnie ta z tymi budynkami wojskowymi. Kapejszyn?
O kuźniach pisałem, że to jest budynek militarny i nie miałem na myśli, że w 4 misji są kuźnie. Zniszczyć wyłącznie budynki militarne rozumiecie?