Mam same problemy z tą grą. U mnie nie działa PAUZA. Mam nadzieję że w drugiej części tej błędy zostaną załatane, bo bez PAUZY, muzyki i z przyspieszonym przesuwaniem ekranu ciężko będzie się grało. Ehhh..
hehe a moim zdaniem by sie przydało przyśpieszanie czasu. Bo trochę mnie
wnerwia to że mu simy czekać tyle czasu zanim nasi budowniczy wybudują
jakiś budynek
Heh...nie wiedziałem że można zapauzować kiedyś.....dawno temu szukałem przycisku ale nie było.. ..(albo nie można było..już nie pamiętam)..w każdym razie bardzo mi pomoże ta informacja...:D:D
Busterz pisze:nieno wiem ale narazie mam 1 część i wiesz jak jest ale za niedługo bendę miał TPR
// Już darowałbym ci tą pisownię rozdzielną, ale obok trzeciego błędu nie mogłem przejść obojętnie.
// Rafael_5000
Taki mały offtopic
Rafaelu Busterz napisał tego posta w sierpniu... Ostatnio nie wchodzi na forum, więc może poprawić już to za niego zamiast zaznaczać błędy? Jak już tu wejdzie (jeżeli w ogóle wejdzie) to i tak pewnie nie będzie patrzył na tego posta.
// Znasz takie porzekadło: "Nie ucz ojca dzieci robić"? Notatka do tamtego posta powstała także w sierpniu.
// I proszę nie pisać OT, bo się pogniewamy. Takie rzeczy można załatwić via PM.
// Rafael_5000
Aha '-.- Myślałem, że zedytowałeś post Busterza niedawno. Sorki
Ostatnio zmieniony 22 gru 2007, 10:51 przez Kamyk, łącznie zmieniany 1 raz.