SŁUPSK pisze:w K&M brakuje mi floty wojennej, potężnej armady z prawdziwego zdarzenia. Bitwy morskie, desanty na wybrzeżu itp
taa, jak już "doszło" do floty to ja zaproponuje samolot braci Wrights bądźmy poważni, przecież w tamtych czasach nawet nie znali słowa desant toż to nie Wojna Światowa tylko jednemu durnemu synusiowi króla - Lothar`owi nie chciało się słuchać ojca i się jemu przeciwstawil loooooooool
Wykuć miecz-ruda węgla i stop żelaza
Zbić drewnianą tarcze-dwie deski
GRAĆ W UKOCHANE K&M-BEZCENNE
No dobra ale skoro Knights and Merchants, to gdzie ci kupcy??? Fajnie by było pohandlować z taką wioską produkującą żołdaków w 7 misji. Lub między żywymi na LANie. Ach marzenia....
ja bym dodał możliwośc kontrolowania pomocników i robotników żeby zajmowali się tym czego jest potrzeba w danej chwili myślę że funkcjonowanie wioski byłoby sprawniejsze
SŁUPSK pisze:ja bym dodał możliwośc kontrolowania pomocników i robotników żeby zajmowali się tym czego jest potrzeba w danej chwili myślę że funkcjonowanie wioski byłoby sprawniejsze
Z jednej strony się z Tobą zgadzam, a z drugiej nie... Fakt, że byloby o wiele komfortowy gdybyśmy wysyłali poszczególnych pomocników do czynności, która jest nam w danym momencie niezbędna, ale z drugiej strony jest to niemożliwe, ponieważ nie bylibyśmy w stanie zawładnąć wioską, która ma np. 50pomocników i każdemu z nich mamy przydzielić zajęcie. Ale dobra myśl tylko jak to zrobić...
Wykuć miecz-ruda węgla i stop żelaza
Zbić drewnianą tarcze-dwie deski
GRAĆ W UKOCHANE K&M-BEZCENNE