radziopoke pisze:...spam-towerów...
Chyba tower-spamerów...
Tak czy owak:

Po pierwsze, łucznik na koniu wymagałby całej masy nowych sprite'ów. A w Remake mają jednego gościa od Sprite'ów, który dał nam Rynek. Zrobił to już jakiś czas temu i mam nadzieję, że od tego momentu także nad czymś pracuje. Wolałbym, żeby lekka jazda używała lancy, bo nigdy jak dotąd nie widziałem w historii żołnierza walczącego toporem i jednocześnie jeżdżącego na koniu. I mi też brakuje możliwości szarży.

Po drugie, Lewin powiedział, że zanim i jeśli w ogóle będą coś dodawać do gry, to najpierw chcą ją usprawnić i poprawić, dlatego Multiplayer miał aż pięć Dem.. Demów... czy jak to się tam odmienia. W każdym razie, miał pięć wersji, i teraz będą się zajmować AI. A dopiero później zajmą się usprawnianiem gry, chyba, że jeszcze coś będzie trzeba zrobić.

Machiny wg. mnie powinny zostać przywrócone w takiej formie, w jakiej istnieją teraz w KaM, bo bez nich niektóre misje nie mają sensu/są nie do przejścia.

Skoro już jesteśmy przy marzeniach trudnych do spełnienia, to fajnie by było, gdybym mógł łączyć dowolne oddziały, tak, by łatwiej było sterować nimi jednocześnie, np. oddział łuczników obwarowany wokoł piechurami z lancą. Albo chociaż żeby dało się łączyć oddziały w dowolne miejsce, a nie tylko na koniec oddziału. Każdemu wolno pomarzyć.
A teraz wybaczcie, bo jestem chory, nie poszedłem do szkoły, dopiero co wstałem i nie zjadłem jeszcze śniadania.
Czy jeśli poruszając się z prędkością dźwięku osiągniesz pułap prędkości światła dwukrotnie załamując tym czasoprzestrzeń, to czy będzie miał dwa pierwiastki z trzech ziemniaków więcej niż suma sedesów w domu Billa Gates'a?
d(._.)b