Ohoho! Dzięki, me zdrowie coraz lepsze

. A że zostanę uhonorowany fraszką "O doktorze Hiszpanie", to się nie spodziewałem, hehe. Ok, żarty na bok

.
Tak, myślę, że strona wystartuje w kwietniu, ale jest tyle pracy, że hej... Wiem, że wielu z Was byłoby gotowych pomóc, ale na tym etapie prac jedyną pomocą jest ten tekst, o który prosiłem. Obiecuję, że na jednym się nie skończy, ale na razie jedna sztuka będzie ok. Duchu, nie chcę robić konkursu, bo nie mam nagród i nie mi oceniać Wasze prace (choć kompetencje, wydaje mi się, mam całkiem w tym kierunku

).
Wszyscy, podkreślam wszyscy, mają prawo wysłać mi tekst pod adresem
webmaster@knights.sztab.com. Wybiorę jeden (na pierwszy raz, niestety, szczegółów nie mogę zdradzić) i on zostanie opublikowany. Z pozostałych, o ile takie będą, wybiorę kolejne i też zostaną docenione. Tylko uwaga, postąpię jak każda redakcja:
nie zamówionych tekstów nie odsyłamy. Redakcja ma prawo do wyboru i adiustacji tekstów. Więc jeśli ktoś wyśle mi tekst, to proszę liczyć się z tym zastrzeżeniem, dobrze? Acha, żadnych gratyfikacji, poza publikacją, nie przewiduję.
I dzięki za wszelkie sygnały, opinie, słowa pochwały i słowa krytyki, bo one bardzo mnie mobilizują do pracy.
Pozdrawiam Was wszystkich najserdeczniej!
Lucbach