Emotikony

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
Misiek3D
Użytkownik Forum

Emotikony

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Misiek3D »

Prosze o nie poprawianie bledow poniewaz pisze na angielskim laptopie i nie mam polskich znakow. Otoz, kazdy ma jakies hobby lub cos kolekcjonuje. Ja zbieram rozne emotikonki zapisuje je sobie na twardzielu. Mam ich duzo i prosze zebyscie tez dodawali swoje. Dziekuje.
Tylko Górnik!
Awatar użytkownika
SobonPiotrQ
Użytkownik Forum

Re: Emotikony

Odpowiedz z cytatem

Post autor: SobonPiotrQ »

Misiek3D pisze:Prosze o nie poprawianie bledow poniewaz pisze na angielskim laptopie i nie mam polskich znakow. Otoz, kazdy ma jakies hobby lub cos kolekcjonuje. Ja zbieram rozne emotikonki zapisuje je sobie na twardzielu. Mam ich duzo i prosze zebyscie tez dodawali swoje. Dziekuje.
Ja wykuwam treść w kamieniu, a następnie przesyłam to gołębiem sieciowym, ale mimo to staram się błędów nie robić. Brak polskich znaczków irytuje tylko w pewnym stopniu, jednak ortograficzne i literówki w wersji mocno mnogiej irytują przeogromnie. Posiadanie zagranicznego laptopa nie ma tutaj nic do rzeczy, z tego co wiem, to układ klawiatury można sobie zmienić w każdym systemie, nawet tym ograniczonym na W.

A co ma druga część treści do pierwszej to tego kompletnie nie wiem, ale spoko nie wnikam. Ja ryjków nie zbieram, nie kolekcjonuję i nie mam, gdybym mógł to pozbyłbym się ich całkowicie, ale z Tobą podzielę się moją ulubioną buźką.

:}
Odpowiedz