//Khel
-----------------
Muszę ciebie zawieść, ale nie jesteście pierwszą grupą w Polsce. Była już grupa tworząca Wielką Wspólną Kampanię. Musisz się więc nacieszyć miejscem drugim.
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
A gdzie ona jest teraz? już nie istnieje...;) pisze:Muszę ciebie zawieść, ale nie jesteście pierwszą grupą w Polsce. Była już grupa tworząca Wielką Wspólną Kampanię. Musisz się więc nacieszyć miejscem drugim.
I tu pojawia się niewiedza wyrzucili HOMA I i HOMA II oraz 2 mapy które zawierały kopie innych. czyli w sumie 4. nie można ich nazwać "sporą".;) pisze:Nie "my", tylko "oni". Grupa zniknęła zanim jeszcze się pojawiłem na forum. No i gdybyś zwracał uwagę na twórczość innych graczy, zamiast się pysznić, być może byś zauważył, że jednak spod ich rąk wyszły 3 mapy. A to że grupa przestała istnieć nie odbiera jej statusu "pierwszej". Trochę przystopuj, bo masz wybitnie przerośnięte ego, co pokazujesz na przykład przez przecenianie swoich osiągnięć, czy chamskie spamowanie reklamami.
Chwalisz się tym, że stworzyłeś tak wiele map, ale co z tego, skoro twórcy remaka wywalili sporą ich część, bo najzwyczajniej w świecie ludzie nie chcieli w nie grać?!
Twierdzisz, że wasze mapy są bardzo dobre... więc czemu ciągle pojawiają się ich ulepszone wersje? Rozumiem, że poprawa balansu rozgrywki w mapach multi jest zwykle konieczna (tutaj nie ma się do czego przyczepić), ale czemu poprawiacie np. fałdowania, ogółem ulepszacie/upiększacie teren. Moim zdaniem dlatego, że najpierw odwalacie fuszerkę w myśl zasady - "później się poprawi". Gdyby faktycznie były takie " jakościowo bdb", to nie musielibyście ich poprawiać po kilka razy. Dzięki temu moglibyście skupić się na dopracowaniu balansu.A Clash of Kings:
- nowe fałdowanie gór
Panowie z Paker team - chce wam się pracować z takim pyszałkiem?Mamy dużo pomysłów szczególnie ja Sam stworzyłem większość z nich. Ale moi koledzy są również pomysłowi.
I znowu... pozwól, że my to ocenimy.W 2013 roku możecie się spodziewać kampani. Która będzie ... trudna i będzie to jedna z najładniejszych kampanii jakie zobaczyliście w KAM
No nie wiem, skoro później piszesz - "Największa ilość map zrobionych dla tej gry" i stawiasz ten punkt na pierwszym miejscu.Stawiamy na jakość !
Dobrze zatem PT jest jednym z pierwszych jeśli chodzi o Drużyny mapowe.DeBe pisze:Dobrze powiedziane Panie Uśmieszku -. To że grupa WWK już nie istnieje (choć jeszcze kilka miesięcy temu myśleliśmy nad powrotem) nie odbiera nam nagrody za bycie "pierwszymi" (o ile w ogóle byliśmy pierwsi... mnie akurat to nie interesuje), a już na pewno tworzyliśmy mapy na długo przed Paker team. I faktycznie stworzyliśmy 3 misje, które później chcieliśmy odnowić (niestety było to niemożliwe).
Z tego co sobie przypominam, kiedyś już tłumaczyłem janosiczkowi - więcej pracy, a mniej reklamy. Jak zauważył ";)" nie przyniosło to rezultatów. Przeanalizujmy:
Zawsze jest coś co można poprawić w mapie... ty, bardziej że mają coraz większy rozmiar. Jeśli myślisz że stworzenie mapy wystarczy i poprawy póżniejsze nie są wskazane to jesteś w błędzieDeBe pisze:Twierdzisz, że wasze mapy są bardzo dobre... więc czemu ciągle pojawiają się ich ulepszone wersje? Rozumiem, że poprawa balansu rozgrywki w mapach multi jest zwykle konieczna (tutaj nie ma się do czego przyczepić), ale czemu poprawiacie np. fałdowania, ogółem ulepszacie/upiększacie teren. Moim zdaniem dlatego, że najpierw odwalacie fuszerkę w myśl zasady - "później się poprawi". Gdyby faktycznie były takie " jakościowo bdb", to nie musielibyście ich poprawiać po kilka razy. Dzięki temu moglibyście skupić się na dopracowaniu balansu.A Clash of Kings:
- nowe fałdowanie gór
Tak stworzyłem większość map.. to są fakty spytaj kogo chcesz z drużyny ( zalecam Woloszka albo Lukiego ponieważ oni są najstarsi). Potwierdzą.DeBe pisze:Panowie z Paker team - chce wam się pracować z takim pyszałkiem?Mamy dużo pomysłów szczególnie ja Sam stworzyłem większość z nich. Ale moi koledzy są również pomysłowi.Musicie mieć bardzo dużo cierpliwości... więcej niż my z WWK. Jeśli faktycznie sytuacja wygląda tak jak przedstawił to janosiczek, to czemu nie zwiecie się "Janosiczek i cała reszta"? Cały ten temat wygląda podejrzanie. Nie chce mi się zaglądać na pierwsze jego strony, ale z tego co sobie przypominam reklamy waszych map pojawiły się na długo przed ich pierwszymi screenami. Słodzić kolega janosiczek potrafi... problem w tym, że cierpi na tym wizerunek waszego team'u. Zapewnień autora produktu o jego "superowości", uber-hiper zajebistości i innych chyba nikt nie bierze na poważnie.
[/quote]DeBe pisze:I znowu... pozwól, że my to ocenimy.W 2013 roku możecie się spodziewać kampani. Która będzie ... trudna i będzie to jedna z najładniejszych kampanii jakie zobaczyliście w KAMNo nie wiem, skoro później piszesz - "Największa ilość map zrobionych dla tej gry" i stawiasz ten punkt na pierwszym miejscu.Stawiamy na jakość !
Ty to politykiem zostaniesz dobrym.
Na zakończenie życzę tylko twórcom, jak najwięcej zapału i jak najmniej niepotrzebnej reklamy.
Jesteś jeszcze gorszym i niedorzecznym użytkownikiem tego forum ode mnie. Trzpiotem z zadartym nosem i wartym co najwyżej stałego podwyższania własnego ego. Powinieneś nawet taką mapę zrobić. Lub serię map zatytułowaną: janosiczek i rozkwit niewolnictwa. Nie pytam, w jakim stopniu wyzyskujesz towarzyszy i dlaczego laury przypisujesz głównie sobie, jak to masz w swoim naturalnym obyciu. Potrafię to jednak zrozumieć - powiem ci na osłodę.janosiczek pisze:Dziwni ludzie są .... mają pretensje, że się udoskonala i poprawia mapy.
Jakież to subtelne w przekazie i typowe dla samozwańczego koordynatora. Jakoś z tych swoich tworków-potworków najprzód szczycisz się ty, podczas gdy towarzysze słusznie trzymają, i na początku, i na końcu, buzie na kłódkę, aby nie zapeszać opinii i nie wbijać sobie samobójów, co u ciebie jest wręcz na porządku dziennym. Zlepek ludzi, jak to ująłeś wyrażając się o WWK, dobierał skrupulatnie kadrę według doświadczenia, na każdą pozycję. Aby nie było rozczarowań. Choć pojawiły się inne problemy, nie można zarzucić całkowitego braku fachowości. Co do ciebie, być może mało oficjalny początek twego trio okazał się chwytliwszy i przystąpił do dzieła prędzej (po wielu dość zbytecznych reklamach), więc okazał się rzeczywiście trwalszym posunięciem, aniżeli WWK. Jednakże, jak wspomniał mój drogi DeBe, podejściem do jakości towaru nie warto sobie zaprzątać głowy, gdyż stąd po prostu bije po oczach ta "nieskazitelność map". Plasowanie w jednym miejscu wielości map oraz ich jakości brzmi nieco niedorzecznie. A "później się poprawi" mówi samo za siebie. Tego przynajmniej nie było jeszcze kilka lat temu, kiedyśmy zaczynali projekt. Na później nie odkładaliśmy sobie zbyt wiele, a każda misja, z tych jakże nielicznych, projektowana była tak w scenariuszu, jakby była ostatnią. Więc być może, jeśli chodzi o współpracę, projekt WWK był projektem grupy protoplastów, gdyż w tamtym roku i w kilku następnych żadna znana grupa nie brała się do współpracy. Wszystko wyszło z inicjatywy Cava, gdyby ktoś miał wątpić zamiar. Projekt zaczynał żyć własnym życiem i w którymś momencie dostał zadyszki i w końcu zawału.janosiczek pisze:Nieudany zlepek ludzi, którzy chcieli coś zrobić, ale się nie udało
Profesjonalizm pełną parą. Nic, tylko się przyczepić. Zupełnie jak dufni uczestnicy różnych Mam talentów, którzy po sromotnych słowach odpyskowują jeszcze, że i tak nie przestaną i w ogóle, że wszyscy ich jeszcze popamiętają. Takie wygrażanie się. Czyli, generalnie, jesteś tak samo marnym graczem jak ja.janosiczek pisze:Oczywiście mogę napisać jesteśmy jedni z pierwszych. Na dzień dzisiejszy nie ma konkurencji. Nasze mapy są coraz lepsze. I tak już zostanie. Krytyką się nie przejmuję niech piszą co chcą ja i mój team będziemy robić nadal to co robimy.