Błagam o shoutboxa xD
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Michailoff
- Moderator
Ja nadal trzymam się swego zdania - dla mnie jest to dodatek zajmujący cenne miejsce na serwerze. Ostatnio jednak Lucbach usunął część kont, przez co zwolniło się miejsce, które można spożytkować, np. dając chata na X czy Y... Mnie to tamten SB nie obchodzi zbytnio, choć wciąż nie jestem przychylny temu pomysłowi...
Crimson (king) Michailoff
Nikt nie jest uprzywilejowany w zasadach ortografii i nikt się nie będzie domyślał kiedy, co, jak, gdzie i kiedy piszesz, masz się trzymać zasad ortografii. Każdy jest równy każdemu.DeBe pisze:Ale męczysz za to "se". Napisałem to specjalnie. Tak piszę jak jestem np. niezadowolony. Zakończ wreszcie Duchu tą sprawę.
shoutbox nie zajmuje duzo, to są nikłe ilości... to tak jakbyś w notatniku pisał... zobacz ile trzeba napisać by zajmowało jakieś naprawde ważne megabajty. Bo bodajże komp przyjmuje jeden znak (literke cyferke itp itd) jako 8 bitów, czyli jeden bajt. Około 1000 bajtów to 1 kilobajt, a około 1000 kilobajtów to jeden megabajt. Więc miejscem na serwerze nie ma się co przejmować...
- Michailoff
- Moderator
Ech... No dobra. Wciąż nie jestem przychylny temu pomysłowi. Jeśli jednak reszta zarządu strony się zgodzi, to może być. Tylko proszę o w miarę możliwości dłuższe i sensowniejsze wypowiedzi (jeśli pomysł przejdzie). Pablo, szkoda tylko, że nie dałeś odpowiedzi pokroju neutralny, czy pół na pół...
Crimson (king) Michailoff
Widzę że trójprzymierze nadal nie odpisuje
czekamy cały czas na waszą odpowiedź
ale myślicie długo co by tu napisać. Pablo przynajmniej podał dobre argumenty dlaczego warto mieć SB na forum i jak mało miejsca on zajmuje, a wy ??
1. Nie podaliście żadnych konkretnych argumentów, dlaczego nie warto mieć SB na forum
2. Piszecie w kółko i to samo,
3. Nawet nie spróbowaliście jak to jest mieć SB na forum, nie wiem czemu was aż tak boli ten program, może najpierw spróbujcie ?? a potem krytykujcie
czekamy cały czas na waszą odpowiedź
ale myślicie długo co by tu napisać. Pablo przynajmniej podał dobre argumenty dlaczego warto mieć SB na forum i jak mało miejsca on zajmuje, a wy ??
1. Nie podaliście żadnych konkretnych argumentów, dlaczego nie warto mieć SB na forum
2. Piszecie w kółko i to samo,
3. Nawet nie spróbowaliście jak to jest mieć SB na forum, nie wiem czemu was aż tak boli ten program, może najpierw spróbujcie ?? a potem krytykujcie
www.fotka_profil_Arek.bo.pl moje zdięcie, zapraszam do oglądania