Błagam o shoutboxa xD

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.

Czy chcemy shoutboxa?

Tak, zdecydowanie!
13
62%
Nie, nie chcemy swobodnie rozmawiać...
8
38%

Liczba głosów: 21

Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Post autor: Michailoff »

Ja nadal trzymam się swego zdania - dla mnie jest to dodatek zajmujący cenne miejsce na serwerze. Ostatnio jednak Lucbach usunął część kont, przez co zwolniło się miejsce, które można spożytkować, np. dając chata na X czy Y... Mnie to tamten SB nie obchodzi zbytnio, choć wciąż nie jestem przychylny temu pomysłowi...
Crimson (king) Michailoff
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Post autor: robi29 »

Ja jestem tak pół na pół, ale w ankiecie jestem za :wink: .
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Post autor: Duch »

DeBe pisze:Ale męczysz za to "se". Napisałem to specjalnie. Tak piszę jak jestem np. niezadowolony. Zakończ wreszcie Duchu tą sprawę.
Nikt nie jest uprzywilejowany w zasadach ortografii i nikt się nie będzie domyślał kiedy, co, jak, gdzie i kiedy piszesz, masz się trzymać zasad ortografii. Każdy jest równy każdemu.
Obrazek
Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum

Post autor: Zozol92 »

DeBe pisze:Zakończ wreszcie Duchu sprawę.
"tę" :lol:

A co do SB, to ja też jestem tak pół na pół, ale gdyby np. skasować "X czy Y" i bawić się w to na SB (oraz pisać te swoje bzdurki :P ) - było by to regularnie kasowane i na pewno zajmowało by mniej miejsca.
Pablo1517
Użytkownik Forum

Post autor: Pablo1517 »

shoutbox nie zajmuje duzo, to są nikłe ilości... to tak jakbyś w notatniku pisał... zobacz ile trzeba napisać by zajmowało jakieś naprawde ważne megabajty. Bo bodajże komp przyjmuje jeden znak (literke cyferke itp itd) jako 8 bitów, czyli jeden bajt. Około 1000 bajtów to 1 kilobajt, a około 1000 kilobajtów to jeden megabajt. Więc miejscem na serwerze nie ma się co przejmować...
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Post autor: Michailoff »

Ech... No dobra. Wciąż nie jestem przychylny temu pomysłowi. Jeśli jednak reszta zarządu strony się zgodzi, to może być. Tylko proszę o w miarę możliwości dłuższe i sensowniejsze wypowiedzi (jeśli pomysł przejdzie). Pablo, szkoda tylko, że nie dałeś odpowiedzi pokroju neutralny, czy pół na pół...
Crimson (king) Michailoff
Pablo1517
Użytkownik Forum

Post autor: Pablo1517 »

Przy tak znikomej ilości AKTYWNYCH userów, dawanie takiej opcji nie ma sensu...
Awatar użytkownika
Durendal
Użytkownik Forum

Post autor: Durendal »

Widzę że trójprzymierze nadal nie odpisuje

czekamy cały czas na waszą odpowiedź

ale myślicie długo co by tu napisać. Pablo przynajmniej podał dobre argumenty dlaczego warto mieć SB na forum i jak mało miejsca on zajmuje, a wy ??

1. Nie podaliście żadnych konkretnych argumentów, dlaczego nie warto mieć SB na forum
2. Piszecie w kółko i to samo,
3. Nawet nie spróbowaliście jak to jest mieć SB na forum, nie wiem czemu was aż tak boli ten program, może najpierw spróbujcie ?? a potem krytykujcie
www.fotka_profil_Arek.bo.pl moje zdięcie, zapraszam do oglądania
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Post autor: DeBe »

Mnie tam nie boli. Tylko jestem na forum na którym shoutbox jest a i tak nie chce mi się w nim pisać. A to czego mi się nie chce uważam za zbędne, ale to oczywiście moja opinia (taka samolubna)
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Post autor: Duch »

To nie jest żaden argument. Jeśli mi nie chciałoby się pisać na tym forum to po prostu bym nie pisał, a nie walczył o jego zlikwidowanie.
Obrazek
Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.