Chamsto w szkołach

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

Kolega dostał uwagę. Pani go się spytała kto jest ostrzejszy w domu tata czy mama, a ktoś z klasy powiedział:Babcia! xD

http://dlugosc.pl/imiona/638710 może macie jakąś bliską osobę. Sprawdź czy jesteście sobie przeznaczeni!
Awatar użytkownika
Drwal
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Drwal »

Kamyk pisze:Kolega dostał uwagę. Pani go się spytała kto jest ostrzejszy w domu tata czy mama, a ktoś z klasy powiedział:Babcia! xD

http://dlugosc.pl/imiona/638710 może macie jakąś bliską osobę. Sprawdź czy jesteście sobie przeznaczeni!
Dałem się nabrać kamyku :||:

Myślałem że poznam sekret swojej miłości a tu..........
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Spoko ja też się dałem nabrać :P. TYlko ja mam gorzej, bo dałem się nabrać koledze z klasy :P.
Powinieneś mi dziękować teraz będziesz ostrożniejszy :smiesne:.
Awatar użytkownika
Omnixus
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Omnixus »

Raz na lekcji polskiego nauczyciel spytał sie co mamy w naszych szufladach. :coongada:: Jeden z moich kolegów wyznał że ma w szufladzie bigos :smiesne: Nauczyciel powiedział że raczej nie chciałby odwiedzić jego domu. Potem cała klasa chichrała się do końca lekcji.
Nauczyciel miał ataki śmiechu.

O! Albo to.
Mamy angielski w sali połączonej oknem z kuchnią ( więc wszystko słychać). I tak piszemy sobie na lekcji a tu nagle kucharka zaczęła śpiewać hymn narodowy. Wszyscy padali na ziemie ze śmiechu.
Awatar użytkownika
Teilo
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Teilo »

U mnie na matmie zadzwoniła mi komórka. A dzwonek miałem z tym jak nasz kochany i przez wszystkich lubiany prezydent śpiewał "marsz marsz Dąbrowski z ziemi polskiej do wolski" . A najlepsze było to że nawet facet od matmy zaczął się śmiać, a po lekcji poprosił mnie żebym mu to wysłał przez Bluetooht-a.
Obrazek
Awatar użytkownika
Durendal
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Durendal »

U nas w szkole jest zakaz używania komórek, ostatnio jak nie ćwiczyłem na włefie kumple dali mi swoje komórki bym im popilnował, ja im ustawiłem budzik na następną lekcję, gdzieś w środku :) ale i tak im nic nie zrobili :)
www.fotka_profil_Arek.bo.pl moje zdięcie, zapraszam do oglądania
Awatar użytkownika
krzychu26
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: krzychu26 »

U mnie w budzie też zakaz używania komór i ostro tego pilnują :D

Tydzień temu w poniedziałek mieliśmy zastępstwo z Panią Pedagog i w połowie lekcji koledze dzwoni komórka i ją odbiera. Pedagog podchodzi i mówi dawaj tą komórkę, dostaniesz ją po zajęciach, on odpowiada jo zara z szefem gadam, i ją ręką odpycha ^^ klasa z beki niemoże, a on dalej gada. :szczerzy: Gdy skończył mówi: tera pani może wziąść. <lol> :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 12 gru 2007, 20:44 przez krzychu26, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Teilo
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Teilo »

U mnie w podsawówie też jest zakaz. Dlatego to dla mnie było podwójne zdziwienie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

A ja Wam opowiem o moim koledze z klasy.
W 6 klasie zrobił pracę dodatkową. Makietę na temat Robinsona Crusoe. No to kolega zrobił wszystko ładnie itp itd i pani się go pyta:No dobrze, ale gdzie jest Robinson Crusoe?
A kolega na to: Na browara poszedł. :mrgreen:
Albo na WF. Gramy w nogę. Oczywiście sprzeczka wybucha przy pierwszym faulu :P. Bramkarz się wkurzył i krzyczy: Co wy pieprzycie?! A kolega na to: Twoją starą. :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Omnixus
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Omnixus »

Taa... U nas w szkole znudziło sie już wrzucanie papierków do kosza.
Odkryliśmy że papierek da sie naelektryzować o ścianę. Potem całe ściany uwalane w papierkach na korytarzu były. :coongada::
Odpowiedz