Fajny bug
Dziwne bugi
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Tak sobie myślałem, czy nie zrobić tematu, gdzie wrzucalibyśmy linki do naszych zapisów gry, na których to zarejestrowaliśmy wszelkie niedorzeczności w KaM. Zrzuty ekranu nie pokażą wszystkiego, a to byłby najlepszy pomysł na doskonały dowód. Rzecz jasna podczas ładowania gry, ekran powinien być bezpośrednio na dziwnej sytuacji, by nie trzeba było szukać po całej mapie. Nie będzie tedy niedowiarków.
Ja jestem za! Wiele bugów nie widziałem. A fajnie by było na jakieś większe się natknąćTak sobie myślałem, czy nie zrobić tematu, gdzie wrzucalibyśmy linki do naszych zapisów gry, na których to zarejestrowaliśmy wszelkie niedorzeczności w KaM. Zrzuty ekranu nie pokażą wszystkiego, a to byłby najlepszy pomysł na doskonały dowód. Rzecz jasna podczas ładowania gry, ekran powinien być bezpośrednio na dziwnej sytuacji, by nie trzeba było szukać po całej mapie. Nie będzie tedy niedowiarków.
Głupie jest w KaM to, że jak grasz w pojedyńcze misje to gdy wróg ma głodówkę buduje po 3 gospody i to gdzieś na odludziu, i koło siebie-a to nic nie pomaga
Ja miałem jeszcze też taki bug, że rekruci chodzili za moimi łucznikami nie wiem po co w sumie.
- Michalczuk
- Użytkownik Forum
Ja miałem taką ciekawą sytuację:
Zacząłem zwabiać łucznikiem oddział wroga, niestety przez moją nieuwagę został zabity. Gdy ten oddział wrócił na swoje miejsce, zaczął walczyć z innymi oddziałami ze swojego miasta
Z tymi rekrutami też miałem tak, że chodzili do warowni wroga, ale nie wszyscy - co 2, czasami co 3.
Zacząłem zwabiać łucznikiem oddział wroga, niestety przez moją nieuwagę został zabity. Gdy ten oddział wrócił na swoje miejsce, zaczął walczyć z innymi oddziałami ze swojego miasta
Z tymi rekrutami też miałem tak, że chodzili do warowni wroga, ale nie wszyscy - co 2, czasami co 3.