Jesteś nowy? Przedstaw się!
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Tym sprzed ponad roku. Wesprzyj akcję "Bądź na bieżąco z przeszłością".lucbach pisze:Nie zapomnij o newsletterze!
Cześć wszystkim mam na imię Michał i mam 16 lat. Interesuję się komputerami, więc idę na teleinformatyka
Często przebywam przed komputerem, grając w różne gry.Najbardziej lubię strategie, bo trzeba w nich myśleć
Mieszkam w Inowrocławiu- to takie miasto(duża wieś
) w województwie Kujawsko-Pomorskim, leży 35km od Torunia, 42km od Bydgoszczy i 115km od Poznania

Często przebywam przed komputerem, grając w różne gry.Najbardziej lubię strategie, bo trzeba w nich myśleć
"Szturmem ich!!!!"
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Cześć Maćku! Fajnie, że do nas wpadłeś. Aby być na bieżąco z nowościami, koniecznie zapisz się na nasz newsletter (zajmie Ci to dosłownie chwilę).
lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com
Cześć mam na imię Sebastian i z tą grą mam doczynienia od 1999 roku kiedy kupiłem ją w media markt
mam 17 lat
Ostatnio przeglądałem płyty i zobaczyłem rycerzy i nie zastanawiałem się ani przez chwile i właśnie jestem w 8 misji
mam nadzieje ze na tym forum milo spędzę swój czas
pozdrawiam 
Up the Iron's
No, nareszcie ktoś nowy, kto nie przybył na forum z prośbą o rozwiązanie problemów... Witamy Cię Diagonalu wśród naszych rycerskich braci, którzy na forum ugoszczą Cię, jak przystało na dzielnych weteranów KaM. Niezmiernie cieszy nas fakt, iż po tylu latach od premiery nadal przybywają na forum nowi fani tej odjazdowej gry, którzy chcą być na bieżąco ze wszelakimi nowościami napływającymi do nas zewsząd. Gdy zagłębisz się bardziej w lekturę, jaką z pewnością będzie nasze forum, dowiesz się wszystkiego, co toczy się w małym KaM'owym światku. Od różnorakich wznowień, edytorów, po tworzenie własnej misji marzeń całkowicie od zera. Niezwykle wciągające zajęcie... na samym forum z pewnością poznasz licznych tryskających serdecznością ludzi, którzy zawsze przyjdą Ci z dobrą radą, lub dobrym słowem. Na zakończenie nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć miłego surfowania po naszym forum.
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2008, 11:23 przez Kheli, łącznie zmieniany 1 raz.