Jesteś nowy? Przedstaw się!

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Witaj już oficjalnie kolaczu :). Nie zapomnij o newsletterze!
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

lucbach pisze:Nie zapomnij o newsletterze!
Tym sprzed ponad roku. Wesprzyj akcję "Bądź na bieżąco z przeszłością".
Awatar użytkownika
michaelo
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: michaelo »

Cześć wszystkim mam na imię Michał i mam 16 lat. Interesuję się komputerami, więc idę na teleinformatyka :) :)
Często przebywam przed komputerem, grając w różne gry.Najbardziej lubię strategie, bo trzeba w nich myśleć :D :D Mieszkam w Inowrocławiu- to takie miasto(duża wieś :D :D ) w województwie Kujawsko-Pomorskim, leży 35km od Torunia, 42km od Bydgoszczy i 115km od Poznania :D :D
"Szturmem ich!!!!"
Awatar użytkownika
doman100
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: doman100 »

Cóż za dokładne namiary. Podaj jeszcze adres.....żart. Witamy cię serdecznie. Przeczytaj biuletyn i najnowsze informację dotyczące świata K&M. Zapisz się na nasz newsweler i wybierz avatar w profilu.
Westess krutue szaleń
Gość

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Gość »

Imię: Maciek
Miasto: Lublin
Staż: kilka tyg
Ulubiona jednostka: kusznik
Ulubiony kolor "ludzików": żółty
Recepta na zwycięstwo: Mnóstwo Łuczników
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Cześć Maćku! Fajnie, że do nas wpadłeś. Aby być na bieżąco z nowościami, koniecznie zapisz się na nasz newsletter (zajmie Ci to dosłownie chwilę).
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Diagonal
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Diagonal »

Cześć mam na imię Sebastian i z tą grą mam doczynienia od 1999 roku kiedy kupiłem ją w media markt :) mam 17 lat :D Ostatnio przeglądałem płyty i zobaczyłem rycerzy i nie zastanawiałem się ani przez chwile i właśnie jestem w 8 misji :) mam nadzieje ze na tym forum milo spędzę swój czas :) pozdrawiam :P
Up the Iron's
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

No, nareszcie ktoś nowy, kto nie przybył na forum z prośbą o rozwiązanie problemów... Witamy Cię Diagonalu wśród naszych rycerskich braci, którzy na forum ugoszczą Cię, jak przystało na dzielnych weteranów KaM. Niezmiernie cieszy nas fakt, iż po tylu latach od premiery nadal przybywają na forum nowi fani tej odjazdowej gry, którzy chcą być na bieżąco ze wszelakimi nowościami napływającymi do nas zewsząd. Gdy zagłębisz się bardziej w lekturę, jaką z pewnością będzie nasze forum, dowiesz się wszystkiego, co toczy się w małym KaM'owym światku. Od różnorakich wznowień, edytorów, po tworzenie własnej misji marzeń całkowicie od zera. Niezwykle wciągające zajęcie... na samym forum z pewnością poznasz licznych tryskających serdecznością ludzi, którzy zawsze przyjdą Ci z dobrą radą, lub dobrym słowem. Na zakończenie nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć miłego surfowania po naszym forum.
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2008, 11:23 przez Kheli, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

tryskających serdecznością ludzi, którzy zawsze przyjdą Ci z dobrą radą
To chyba ja...

Tak, witamy chlebem i solą... zapraszam do tematu "wielka wspólna kampania" (no co? trzeba zareklamować...)
Diagonal
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Diagonal »

No już przeglądam to forum pare dni, żeby wiedzieć mniej więcej wszystko :) ale dopiero dzisiaj sie zarejestrowałem :D co do pomocy to narazie moja wiedze na temat tej gry jest wystarczajaca ;) ale jesli czegos nie bede wiedział odrazu się zgłosze :)
Up the Iron's
Odpowiedz